Niklas-Salminen/Durasovic nelinpelin loppuotteluun Ranskassa

25.3.2022  |  16:20  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen ja norjalainen Viktor Durasovic etenivät nelinpelin loppuotteluun ATP Challenger -turnauksessa Ranskassa. Nelinpelin finaalipaikka on 25-vuotiaan Niklas-Salmisen uran kolmas haastajakiertueella.

Tämän viikon ottelut ovat olleet yksi suurimmista valonpilkahduksista Niklas-Salmiselle pitkän haastavan jakson aikana. Kaksinpelit päättyivät karsintaan, mutta nelinpelissä on kolme otteluvoittoa vienyt suomalais-norjalaisparin loppuotteluun. Sijoittamaton kaksikko kukisti välierässä parin Mirza Basic (BIH)/Geoffrey Blancaneaux (FRA) 6-3, 7-6(5).

– Olemme pelanneet läpi viikon hyvin. Jokaisessa pelissä olemme olleet tasaisia ja erityisesti syöttömme ovat olleet paremmat kuin kenelläkään vastustajista. Se on ollut pelien tärkein asia voittojemme kannalta ja olemme onnistuneet nostamaan tasoa myös tiukoissa tilanteissa. Välierässä hyödynsimme hyvin vastustajien heikkoudet ja toisen erän tie-breikin pelasimme vahvasti itseemme luottaen, sillä emme ole hävinneet tällä viikolla tie-breakkeja.

Niklas-Salminen kertoo parin loistavasta yhteishengestä, joka juontaa juurensa junioriaikoihin asti.

– Olemme tunteneet 12-vuotiaista asti. Viktor on paras kaverini kiertueella. Hänen kanssaan on kivaa pelata, koska tiedän hyvin hänen vahvuutensa, eli syötön ja takakenttäpelin.

Lauantai-iltaisessa loppuottelussa asettuvat vastaan kotikentällään pelaavat Jonathan Eysseric/Quentin Halys (FRA). Ottelua voit seurata alla olevan linkin kautta.

ATP CHALLENGER 90 | RANSKA | LIVESTREAM

Niklas-Salminen on urallaan voittanut yhden Challenger-turnauksen nelinpelin yhdessä Harri Heliövaaran kanssa 2019 Australiassa. Lisäksi suomalaiskaksikko oli finaalissa Tampere Openissa 2015. ITF-kiertueelta on Niklas-Salmisella peräti 14 nelinpelin ja yksi kaksinpelin turnausvoitto.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Sinner selvitti kolme… →