18-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut Hangossa 10.–13.9.

2.9.2021  |  12:22  |  Ennakot

18-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut järjestetään Hangossa 10.–13.9. Voit seurata turnausta Tennisliiton YouTube-kanavan kautta.

Junioreiden sisäkenttien mestaruuksista päästään taistelemaan ensimmäisen kerran sitten maaliskuun 2019, sillä alkuvuodesta 2020 kilpailut peruttiin kokonaan koronan takia ja tänä vuonna kilpailut siirrettiin jo kertaalleen tammikuulta. Edellisen kerran 18-vuotiaiden SM-mitalit onkin jaettu ulkokentiltä viime vuoden heinäkuussa Tampereella. Tällöin kaksinpelimestaruudet menivät Oskar Antinheimolle (HVS) ja Sade Scharlinille (HVS, artikkelikuvassa). Lue lisää turnauksesta täältä.

Hangossa Suomen mestaruuksista taistellaan Cuplishallilla ja kisajärjestäjänä toimii Hangon Tenniskerho (HTK). SM-mitalit ovat jaossa niin tyttöjen ja poikien kaksin- ja nelinpelissä sekä sekanelinpelissä. Kilpailu starttaa perjantaina 10.9. karsinnoilla ja pääsarjan ottelut pelataan lauantain ja sunnuntain aikana (maanantai varapäivänä). Turnauksen ilmoittautumisaika on käynnissä ja se päättyy sunnuntaina 5.9. klo 23.59.

ILMOITTAUTUMINEN

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori/Koepfer jatkoon luovutuksella… →