Hippo Street Tennis avoimet ovet tapahtuma 3.2. Kaarinassa

17.1.2024  |  08:26  |  Seurat

Hippo Street Tennis seikkailee Davis Cup -viikolla Turussa ja Kaarinassa. Paikalliset tennisseurat kiertävät kouluissa esittelemässä lajia Hippo Street Tennis -kiertueen merkeissä.

Lauantaina 3.2. OP Ryhmä ja paikallinen osuuspankki sekä Åbo Lawn-Tennis Klubb , TVS-Tennis ja Tennisliitto järjestävät Davis Cupin yhteydessä maksuttoman koko perheen tennistapahtuman klo 11-13 Bo Arenalla, Kaarinassa osoitteessa Erotuomarinkatu 2.

Tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla tennistä sekä tutustua paikallisten tennisseurojen toimintaan. Tarjolla on minitennistä, temppurata, tarkkuusseinä ja muuta aktiivista tekemistä.

Kaikkien ennakkoon ilmoittautuneiden kesken arvotaan samalle päivälle Davis Cupiin lippupaketteja. Lippupaketti sisältää kaksi B-kategorian istumapaikkaa. Lauantain Davis Cup ottelut alkavat Gatorade Centerillä klo 15.

Huom! 25.1. tapahtuma on loppuunvarattu. Myös varalle on ilmoittautunut runsaasti porukkaa, joten ilmoittautumislomake on suljettu. Olemme yhteydessä varasijoilla oleville, jos paikkoja tapahtumaan vapautuu.

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Peers jatkoon Australiassa… →