Hippo Street Tennis: Vaasassa erinomainen koulukiertue ja avoimet ovet -tapahtuma

13.5.2024  |  10:44  |  Seurat

Vaasalaiset saivat nauttia erittäin aktiivisesta, noin kuukauden kestäneestä, Hippo Street Tennis -koulukiertueesta ja avoimet ovet -tapahtumasta.

Tennis-61:n Anton Orpana ja Eeli Pihlaja kiersivät kolmen viikon aikana yhteensä kymmenen koulua ja liikuttivat lähes 1300 lasta street tenniksestä tutuilla liikunnallisilla rasteilla. Seura järjesti kiertueen perään avoimet ovet -tapahtuman Vaasan Tennis Centerillä lauantaina 11.5. Tapahtumasta tuli upea menestys ja kruunasi aktiivisen koulukiertueen, kun yli 200 lasta ja 100 vanhempaa valtasivat hallin. Orpana nostaa useita asioita esille onnistuneen toiminnan taustalta.

”Selkeän rakenteen lisäksi heittäydyimme mukaan täysillä ja pelasimme sekä touhusimme yhdessä lasten kanssa; mukana menossa myös oma maskottimme Urpo-nalle. Tietysti monipuolinen ohjelma kannustaa liikkumaan ja kokeilemaan sekä näytimme myös joka kerta videoita huipputenniksestä. Se oli yksi juttu, että koitimme luoda unelmakuvaa huipputenniksestä, edistyksellisyydestä ja naisten asemasta tenniksessä.”

TUTUSTU TENNIS-61 TOIMINTAAN

Tällä viikolla on lisäksi Hippo Street Tennistä pelattu Kouvolassa, Viitasaarella ja Porissa. Ensi viikolla Porin lisäksi vauhtia riittää Espoossa ja Rovaniemellä.

TUTUSTU HIPPO STREET TENNIKSEEN
TUTUSTU LAAJEMMIN HIPPO-TOIMINTAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: Verkolla: Dominic Modise… →