Yhdessä enemmän, yhdessä menestyen – tenniksen toiminnanjohtajien tapaamiset käynnistyivät

27.1.2021  |  08:37  |  Seurat

Uutena strategian toimintona Tennisliitto aloitti toiminnanjohtajien tapaamiset. Tapaamisten tarkoituksena on luoda alusta tenniksen päätoimijoiden keskustelulle, yhteistyölle ja kehittämiselle.

Ensimmäisen tapaamisen teemana oli digijärjestelmät. Lisäksi keskusteltiin koronatilanteesta seuroissa ja esiteltiin Tennisliiton ajankohtaisia asioita. Tapaaminen järjestettiin etäyhteyksien avulla.

– Olemme erittäin iloisia hyvästä osallistujamäärästä ja avoimesta keskustelusta ensimmäisessä tapaamisessamme. Näistä muodostuu jatkossa tärkeä foorumi, joissa voimme valmistella asioita ja käydä rakentavaa keskustelua koko tennisyhteisön kehitystoimista. Tapaamiset ovat merkittävä osa johtamisjärjestelmäämme, toteaa Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Odotuksina toiminnanjohtajien tuleville tapaamisille nostettiin esiin seuraavia asioita: 1)lisää yhteistyötä, myös alueellisesti, 2) laajempaa verkostoa, 3) uuden oppimista, 4) parhaiden käytäntöjen jakamista, 5) avointa keskustelua ja 6) isompien asioiden valmistelua yhdessä. Näiden pohjalta Tennisliiton toimisto valmistelee seuraavia tilaisuuksia.

– Ajankohtaisissa asioissa esiteltiin Tennisliiton uutta johtamisjärjestelmää. Kannustan seuroja tekemään ehdotuksia sopivista henkilöistä Advisory Boardeihin, jotta saamme seurojen näkemystä ja osaamista hyödynnettyä strategian käytäntöönpanossa, jatkoi Purho.

LUE LISÄÄ & EHDOTA JÄSENIÄ ADVISORY BOARDEIHIN

Tenniksen digijärjestelmät saivat useita kehitysehdotuksia ja seuroille tarjottiin mahdollisuutta tilata koulutusta järjestemien käyttöön. Tennisliiton asiakaspalveluvastaavana aloittanut Markus Wennäkoski ottaa jatkossa seurojen digitaalisten järjestelmien tuen haltuun ja maaliskuun alusta lähtien hän on seurojen käytettävissä koulutuksia varten. Tulemme tarjoamaan sekä seurakohtaista että yhteisiä koulutuksia TennisÄssän ja TennisClubin osalta.

Seuraava toiminnanjohtajien tapaaminen järjestetään tiistaina 16.3. Tilaisuudet on tarkoitettu seurojen toiminnanjohtajille ja puheenjohtajille, mikäli seurassa ei ole päätoimista toiminnanjohtajaa.

TOIMINNANJOHTAJATAPAAMISET 2021 – ILMOITTAUDU MUKAAN

Viime perjantaina 22.1. järjestettiin myös vuoden ensimmäinen seurawebinaari. Seurawebinaareja järjestetään kuukausittain, tilaisuudet ovat avoimia jäsenseurojen edustajille. Ajankohtaisia asioita käsittelevä seurawebinaari järjestetään 19.2. klo 12.00-13.00.

SEURAWEBINAARIT 2021 – KATSO KALENTERI

Jaa:

Seuraava uutinen: Hyvinkään Tennisseura hakee… →