Kerran siirretyt sisäkenttien 2020 SM-kilpailut on peruttu koronavirustilanteen johdosta

26.1.2021  |  13:28  |  Raportit

Sisäkenttien SM-kilpailut 2020 oli tarkoitus pelata Targa Arenalla Kauniaisissa viime joulukuussa. Koronavirustilanteen johdosta kilpailut siirrettiin pelattavaksi 2.-7.3.2021 – nyt kuitenkin kisajärjestäjä Grani Tennis ja Tennisliitto ovat päättäneet perua kilpailun koronavirustilanteen johdosta.

Osapuolet näkevät koronavirustilanteen aiheuttavan liian monta epävarmuustekijää valtakunnallisen tapahtuman järjestämiseksi, vaikkakin SM-tason toiminta olisi mahdollista – kisajärjestäjä GT:n tahtotilana oli ison yleisötapahtuman järjestäminen, mikä ei ole nykytilanteessa mahdollista. Tennisliitto palauttaa ilmoittautuneille TennisÄssän kautta tehdyt osallistumismaksut viimeistään helmikuun aikana. Tennisliitto ja GT etsivät uutta mahdollisuutta järjestää arvokilpailut tulevaisuudessa Kauniaisissa.

TENNISLIITON SUOSITUKSET PELAAMISEEN

Kilpailun peruuntumisen johdosta on nyt myös selvillä vuoden 2020 TEHO Sport Finnish Tourien kokonaiskilpailuiden kärkipelaajat, eli eniten pisteitä keränneet: naisissa Venla Ahti (Smash-Kotka), Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja Anastasia Kulikova (HVS) sekä miehissä Otto Virtanen (HVS), Patrick Kaukovalta (HVS) ja Eero Vasa (ÅLK). Kärkikolmikko saa rahapalkintona: 1. 700 €, 2. 450 € ja 3. 250 €. Miehissä Kaukovalta ja Vasa jakoivat toisen sijan, eli kakkos- ja kolmospalkinnot yhdistetään ja jaetaan pelaajien kesken, eli 350 € urheilijaa kohden.

KOKONAISPISTETILANNE: TEHO SPORT FINNISH TOUR

Vuoden 2021 osalta on edessä ulkokenttien SM-kilpailut Hangossa (HTK) 28.6.-4.7.2021 ja sisäkenttien SM-kilpailut Helsingissä (Sata) 14.-19.12.2021.

Venla Ahti

Jaa:

Seuraava uutinen: Yhdessä enemmän, yhdessä… →