Wimbledon: Draganjan selkäkivut avausottelun karikkona

2.7.2015  |  18:59

 

Henri Kontinen ja Marin Draganja karsiutuivat viisieräisen ja tiukan ottelun päätteeksi Wimbledonin nelinpelistä. Australian Lleyton Hewitt ja Thanasi Kokkinakis veivät matsin 6-7 (6-8), 3-6, 7-6 (7-1), 6-2, 8-6.

Ensimmäinen erä eteni tasaisesti tie-breakin loppuun asti päättyen Kontinen-Draganjan hyväksi, toisessa suomalais-kroatialainen pari oli etenkin lopussa selkeästi vahvempi ja kolmas erä oli tasaisuudestaan huolimatta lupaava aina tie-breakiin asti. Kontisen ja Draganjan vaikeudet alkoivat kolmannen erän lopussa, kun Draganja alkoi kärsiä voimakkaista selkäkivuista. Kroatialainen venytteli vähän väliä jatkaen sinnikkäästi pelaamista.

– Draganjalle tuli selkävamma, jonka vuoksi hän ei pystynyt syöttämään eikä liikkumaan kunnolla, ottelua kentällä 14 seurannut Tenniliiton toimitusjohtaja Teemu Purho kertoi.

Neljännessä erässä kroatialainen piti kolme lääkintätaukoa, mutta hän ei voinut silti ottaa juuri askeltakaan. Hewitt-Kokkinakis sakottikin välittömästi erän tulokseksi 6-2. Viides erä eteni jälleen tasaisesti, ja Draganja löysi kivuista huolimatta syöttönsä sekä piti ne hyvin. Ratkaiseva erä pelattiin pitkänä, ja lopulta australialaispari onnistui nakuttamaan taululle lukemat 8-6.

Hewitt pääsee näin ollen jatkamaan viimeistä Wimbledoniaan vielä nelinpelissä, vaikka hänen tiensä katkesikin kaksinpelissä jo ensimmäisellä kierroksella Jarkko Niemiselle.

Henri Kontisen pelit Wimbledonissa jatkuvat vielä sekanelinpelissä. Hän pääsi parinsa, Kiinan Jie Zhengin kanssa suoraan toiselle kierrokselle. Kontinen-Zheng selviytyi Ranskan avoimissa välieriin asti.

Kaaviot ja tulokset: http://www.wimbledon.com/index.html

Jaa:

Seuraava uutinen: Patrik Niklas-Salminen: ”Wimbledonissa… →