Webinaari 11.4. klo 11.00-12.00: valmentajuus ja turvallinen toimintaympäristö, vieraana Henna Tanhuanpää

4.4.2022  |  14:31  |  Ennakot, Seurat

Naisverkoston suositut webinaarit jatkuvat 11.4. klo 11.00-12.00. Vuoden ensimmäisessä webinaarissa keskustellaan ajankohtaisista aiheista: valmentajuudesta, turvallisesta toimintaympäristöstä ja suomalaisesta seuratoiminnasta.

Webinaarin vieraaksi saapuu Suomen valmentajien Henna Tanhuanpää, jonka kanssa osallistujat pääsevät vaihtamaan ajatuksia päivän teemasta. Webinaaria vie eteenpäin Tennisliiton viestintä- ja markkinointipäällikkö sekä vastuullisuusvastaava Jarno Tiusanen.

OSALLISTU

Henna Tanhuanpää on Suomen Valmentajilla Meidän urheilu -kehitysprosessin hankevastaava ja oman työn ohessa hiihtovalmentaja sekä podcastaaja. Reilun 20 vuoden ajan hän on toiminut varsinaisten töiden tai opintojen ohessa ohjaajana tai valmentajana. Urheilijalähtöinen valmennus ja ihmisten kehittäminen ovat Tanhuanpään sydäntä lähellä olevia asioita tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen urheilun ohella. Vahvuuksien kautta, arvopohjaisesti ja jatkuvasti oppien ovat hänen valmennusfilosofian ytimessä olevia ajatuksia.

Naisverkoston tavoitteena on saada innostettua lisää nais- ja tyttötoimijoita lajimme pariin. Naisverkoston toiminta on osa tenniksen vastuullisuusohjelman yhdenvertaisuus ja tasa-arvo -kokonaisuutta – toiminta on avointa ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Tennisliitto on myös mukana juuri lanseeratussa Valmentaa kuin nainen -hankkeessa yhdessä sulkapallon, squashin, pöytätenniksen ja padelin kanssa (lue lisää).

LUE LISÄÄ NAISVERKOSTOSTA

Jaa:

Seuraava uutinen: Remander: ”Ensimmäistä kertaa… →