Vuoden viimeinen JGP viikonloppuna – Masters huipentaa kauden

17.11.2016  |  12:02

Vuoden 2016 viimeiset Junior Grand Prix -kilpailut pelataan viikonloppuna. Smash järjestää 10- ja 16-vuotiaiden kisat Helsingissä, OVS 12-vuotiaiden kilpailut Oulussa ja Smash-Kotka huolehtii 14-vuotiaiden järjestelyistä Kotkassa. Kotkassa tyttöjen kaksinpelin loppuottelu pelataan maanantaina, muut JGP-kilpailut päättyvät sunnuntaina.

– On ilahduttavaa, että etenkin 10-vuotiaissa pojissa on todella runsaasti osanottajia, kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen kertoo.

 

VINKIT PELAAJILLE

– Muistathan ilmoittautua kisatoimistoon kun olet pelivalmis. Jos sinulla on useita pelejä saman päivän aikana, toivomme että ilmoittaudut jokaiseen peliin erikseen, niin toimisto pysyy ajan tasalla siitä, ketkä ovat valmiina pelaamaan. 

– Huomioithan että Tennisliiton sääntöjen mukaan sinun pitää olla pelivalmiina 15 minuuttia ennen aikataulutettua peliäsi.

– Koska pelejä on paljon, pyydämme huomioimaan 5 minuutin pallotteluajan. Ottelun voittaja tuo pallot ja ilmoittaa tuloksen viipymättä kilpailutoimistoon. Näin saamme kenttien kierron ja siten kilpailun aikataulun rullaamaan sovitusti ja ilman viiveitä. Otteluaika kaaviossa on arvioitu ottelun alkamisaika.

– Tutustuthan kilpailukutsuun ja JGP:n sääntöihin ennen kisan alkua.

 

REILUSTA PELISTÄ PALKITAAN

Jokaisessa osakilpailussa vuoden 2016 aikana tullaan valitsemaan JGP Fair play -pelaaja. Valinnan tekee osakilpailun kilpailunjohtaja. Valittu pelaaja saa palkinnoksi keltaisen JGP Fair play -t-paidan ja hänestä saatetaan tehdä haastattelu JGP-verkkosivuille.

Edellytämme, että kilpailussa noudatetaan käyttäytymissääntöjä. Kiroileminen, mailan heittäminen, pallon lyöminen vastustajaa kohti ja vastustajan ”mollaaminen” eivät kuulu hyväksyttäviin käyttäytymistapoihin, ja niihin tullaan puuttumaan tarkasti kilpailunjärjestäjän toimesta.

Kilpailunjärjestäjä tulee puuttumaan myös tahalliseen väärin tuomitsemiseen. Puuttuminen tapahtuu pisterangaistusjärjestelmän kautta.

Vanhempien tulee muistaa, että he eivät puutu ottelutapahtumiin katsomon puolelta ja näyttävät junioreille hyvää käyttäytymismallia.

 

MASTERS HUIPENTAA VUODEN

JGP Masters pelataan Turussa 9.-11.12.2016. Kutsut mastersiin lähetetään pelaajille sähköpostitse (tiedot Ässästä) viimeistään 28.11.2016.

 

Seuraa kilpailun päivittäisiä kohokohtia Tennisliiton Facebookista. Kotkan finaalit näytetään livestream-lähetyksenä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen/Peersille jo kolmas… →