Kontinen/Peers pitelemättömiä – jo toinen ATP-finaalivoitto!

16.11.2016  |  16:26

Henri Kontinen ja John Peers ottivat jo toisen voittonsa ATP-finaaleissa, kun he kaatoivat Raven Klaasenin ja Rajeev Ramin 6-3, 6-4. 

– Se oli hyvä suoritus ja hyvä matsi meiltä. Pidimme yhtä geimiä (peli) lukuun ottamatta omamme mukavasti. Toisessa erässä meillä oli pari ainakin puolikasta mahdollisuutta breikkiin. Ne kun olisimme hyödyntäneet, olisi tuo matsi saatu nukkumaan jo aiemmin, Kontinen kommentoi.

Kontinen/Peers kohtaa Fleming/McEnroe-ryhmän viimeisessä ottelussaan ranskalaispari Pierre-Hugues Herbert’n ja Nicolas Mahut’n. Herbert/Mahut hävisi ensimmäisen ottelunsa maanantaina Klaasen/Ramille ja kohtaa tänä iltana Feliciano Lopez/Marc Lopezin.

– Olemme pelanneet ranskalaisia vastaan tällä kaudella muutaman kerran, viimeksi Pariisin finaalissa. He parantavat varmasti otteitaan ensimmäisestä ottelusta ja taistelevat viimeiseen asti paikasta jatkoon. Ovathan he tämän hetken ykköset, Kontinen pohtii.

Kontisen ja Peersin välieräpaikka voi ratketa jo tämän illan otteluissa, mutta Kontinen ei laskeskele todennäköisyyksiä.

– Katson ranskalaisten matsin illalla, jos se sopii aikatauluihin, mutta en tee siitä numeroa. Huomennakin sitä ehtii uusintana vilkaista, Kontinen sanoo.

 

ATP-finaalien nelinpelien välierät pelataan lauantaina ja loppuottelu sunnuntaina.

 

Kaavio ja tulokset: http://www.atpworldtour.com/en/scores/current/barclays-atp-world-tour-finals/605/draws

Jaa:

Seuraava uutinen: Vuoden viimeinen JGP… →