Kontinen/Peersille jo kolmas voitto – välierässä vastaan Bryan/Bryan

18.11.2016  |  16:56

Kuva: All Over Press 

 

Henri Kontinen ja John Peers ottivat kolmannen täysosumansa ATP-finaaleissa voittaessaan maailman nelinpeliykköset Pierre-Hugues Herbert’n ja Nicolas Mahut’n 6-7 (5-7), 6-4, 10-4. Kontinen/Peers varmisti paikkansa lauantain välierässä ja samalla Fleming/McEnroe-lohkonsa voiton jo keskiviikkoiltana. 

– Toki oli hienoa varmistaa jatkopaikka jo aiemmin, mutta täytyy myöntää, että se vaikutti vähän tämän päivän valmistautumiseen. Kenelläkään ei ole liikaa ATP-pisteitä, rahaa tai ATP-finaalikokemuksia, mutta on otteluun helpompi latautua täysillä, jos panoksena on jatkoon pääsy, Kontinen sanoo.

– Saimme otteluun vähän huonon alun, mutta emme menneet missään vaiheessa paniikkiin. Huonoja hetkiä tulee väkisinkin välillä. Jatkoimme vain omaa peliämme, ja jos olisi tullut turpaan, olisi tullut turpaan. Taktiikkamme toimi jälleen ja peli alkoi kulkea, Kontinen kommentoi.

 

”Heikommankin päivän taso hyvä”

Ylivoimaisessa vireessä oleva suomalais-australialainen pari kohtaa välierässä Bob Bryanin ja Mike Bryanin. Viimeksi he pelasivat vastakkain Pariisin Masters-turnauksen puolivälierässä, jossa Kontinen/Peers voitti yhdysvaltalaiset nelinpelin superkaksoset 6-4, 6-2. Kontinen/Peers kiri tuolloin koko kilpailun voittoon.

– Bryanien saavutukset tuntevat kaikki. Tällaiset isot kisat ovat heille arkipäivää, ja uskon, että he pelaavat huomenna paremmin kuin Pariisissa. Toinen on loistava syöttäjä ja toinen erinomainen palauttaja. He ovat myös taitavia löytämään avaimet voittoon, Kontinen kuvailee.

– Me jatkamme samaan malliin kuin aiemmissakin otteluissa. Bryanit saavat lyödä palloa hyvin voittaakseen meidät.

ATP-finaalien välierässä pelaaminen on toki Kontinen/Peersille suuri ilon aihe.

– Tärkeintä meille on kuitenkin se, että olemme pelanneet monta kilpailua putkeen hyvin. Shanghai, Basel, Pariisi ja nyt Lontoo… Voitot eivät ole olleet satunnaisia, vaan ne ovat jatkuneet. Heikommankin päivän tasomme on ollut hyvä. Toivottavasti saamme huomenna ja sunnuntaina lisää onnistumisia.

 

Näin ATP-finaalit pelataan: http://www.atpworldtour.com/en/scores/current/barclays-atp-world-tour-finals/605/draws 

Jaa:

Seuraava uutinen: Uskomaton kiito jatkuu… →