Virtasen taival päättyi puolivälierään Kouvolassa

28.5.2021  |  13:23  |  Raportit

Otto Virtanen kärsi puolivälierätappion $15,000 ITF-turnauksessa, Play.fi Open, Kouvolassa. Myös Eero Vasa ja virolainen Johannes Seeman taipuivat nelinpelin välierässä.

KUVAGALLERIA

Lauantaina klo 10.00 alkaen pelataan kaksinpelin välierät ja perään on luvassa nelinpelin loppuottelu. Voit seurata tapahtumia Ruutu Urheilun kautta.

 

Kaksinpelin välierät
[1] Alessandro Bega (ITA) – [3] Anton Matusevich (GBR)
Lorenzo Rottoli (ITA) – [4] Naoki Tajima (JPN) | Ruutu

Virtanen kohtasi perjantaina puolivälierässä italialaisen Lorenzo Rottolin. Virtanen (ATP-556) aloitti ottelun vahvasti siirtyen heti alussa murrolla johtoon. Tämän jälkeen tilanne kääntyi päälaelleen, kun Rottoli (ATP-1989) marssi vikkelän liikkeensä ja varman peruspelinsä siivittämänä 6-2 erävoittoon.

Suomalaispelaaja aloitti toisen erän myös vahvasti ja reilussa kymmenessä minuutissa oli taululla 4-1 johto. Tässä vaiheessa Virtanen otti myös fysioterapeutin kentälle hoitamaan selkäänsä. Fysioterapeutin käynti ei hidastanut suomalaista, vaan hän pakotti ratkaisun kolmanteen erään 6-2 erävoiton myötä.

Kolmannessa erässä edettiin tasaisissa merkeissä. Kentällä nähtiin jälleen myös fysioterapeutti hoitamassa Virtasen selkää 1-2 tilanteessa. Tasaisissa merkeissä mentiin lähes tie-breikkiin asti, mutta italialainen ei päästänyt ratkaisua sinne asti. Rottoli onnistui murtamaan suomalaisen syötön 6-5 tilanteessa – ottelu päättyi Virtasen lentolyöntivirheeseen ja tulostaululle kirjattiin lukemat 6-2, 2-6, 7-5.

Nelinpelin välierissä oli mukana vielä yksi suomalaispelaaja. Eero Vasa ja virolainen Johannes Seeman pääsivät ottelupalloon kiinni, mutta finaalipaikka karkasi käsistä. Sveitsiläiset Yannik Steinegger/Luca Castelnuovo voittivat välierän erinn 6-7(2), 7-6(6), 10-8.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | KOUVOLA
OTTELUOHJELMA
LIVESTREAM

Kaksinpelin puolivälierät
[2] Otto Virtanen – Lorenzo Rottoli (ITA) 2-6, 6-2, 5-7
[1] Alessandro Bega (ITA) – [5] Alexander Cozbinov (MDA) 6-4, 6-0
[3] Anton Matusevich (GBR) – Zsombor Velcz (HUN) 6-1, 6-3
[4] Naoki Tajima (JPN) – [8] Luca Castelnuovo (SUI) 6-3, 6-2

Kaksinpelin välierät
[1] Alessandro Bega (ITA) – [3] Anton Matusevich (GBR)
Lorenzo Rottoli (ITA) – [4] Naoki Tajima (JPN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Maaottelu Suomi –… →