Virtasen taival päättyi kaksinpelissä – nelinpelin avauskierroksella komea voitto

11.7.2018  |  22:04  |  Raportit

Otto Virtasen, 17, taival päättyi Wimbledonin poikien kaksinpelin kolmannelle kierrokselle, kun brittiläinen Anton Matusevich oli vahvempi eräluvuin 1-6, 3-6.

Kolmannen kierroksen ottelussa oli panoksena paikka puolivälieriin. Kahden sijoittamattoman pelaajan kohtaamisessa kotiyleisön suosikki Matusevich oli varmemman peruslyöntipelinsä turvin vahvempi suoraan kahdessa erässä.

Suomalaislupauksen taival päättyi siis kaksinpelissä 16 parhaan joukkoon. Virtanen voitti ensimmäisellä kierroksella turnauksen kolmanneksi sijoitetun ja hallitsevan Australian avointen poikien mestarin Sebastian Kordan (USA) 6-3, 7-6 – toisella kierroksella kaatui argentiinalainen Thiago Agustin Tirante 6-3, 3-6, 6-2.

Nelinpelissä Virtasen ja turkkilaisen Yanki Erelin ottelut sen sijaan jatkuvat. Sijoittamaton parivaljakko teki avauskierroksella yllätyksen, kun he kukistivat kahdeksanneksi sijoitetut Sebastian Baezin (ARG)/Gilbert Soares Klier Juniorin (BRA) 6-3, 7-6. Toisella kierroksella vastaan asettuvat ranskalainen Titouan Droguet ja valkovenäläinen Simon Ivanov. Ottelu pelataan torstaina kentän viisi viimeisenä otteluna.

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 28/2018 – →