Kiiski ja Orpana Hangon Finnish Tourin kärkisijoitetut

11.7.2018  |  15:02  |  Ennakot

Tulevana viikonloppuna 13.-15.7. pelataan vuoden neljäs Finnish Tour -osakilpailu Hangossa. Hangon Tenniskerhon (HTK) isännöimän turnauksen kaksinpelin kärkisijoitetut ovat Tampereen Tennisseuran (TaTS) Lauri Kiiski ja HVS-Tenniksen (HVS) Oona Orpana.

Kiiski ja Kaukovalta miesten kaksinpelin kärkisijoitetut

Miesten kaksinpelissä on 30 pelaajaa tavoittelemassa turnausvoittoa. Kaksinpelin kärkisijoitettuina ovat Kiiski ja Patrick Kaukovalta (HVS). Verneri Tuomi (HyTS) ja Alex Hedman (HVS) ovat kärkisijoitettujen pelaajien jälkeen korkeimmalle rankatut pelaajat. Viime viikonloppuna SM-Liigacupissa voittamattomasti pelannut Kaukovalta odottaa jo Hangon Finnish Touria.

– SM-Liigacupissa meillä sujui todella hyvin. Sain otteluista itseluottamusta ja nyt on mukava mennä Hankoon pelaamaan lisää tiukkoja otteluita.

Miesten kaaviossa on monia mielenkiintoisia pelaajia, mutta ennakkoon kärkisijoitettujen pelaajien lisäksi on hyvä nostaa esille viime viikonloppuna SM-Liigacupissa mitaleja kaulaansa saaneet pelaajat. HVS:n kultajoukkueen pelaajista ovat mukana Kaukovallan ja Hedmanin lisäksi Panu Virtanen. Hopeajoukkueen Smash-Kotkan pelaajista nähdään Hangossa Mika Kosonen ja Ville-Petteri sekä Valtteri Ahti.

KAAVIOT

Patrick Kaukovalta, HVS-Tennis

Orpana jatkaa paluutaan kilpakentille

Naisten kaavion muodostavat 20 pelaajaa. Turnauksen ykköseksi sijoitettuna on Orpana, joka jatkaa viime viikonloppuna SM-Liigacupissa aloittamaansa paluuta kilpakentille. Siellä Orpana kuului HVS:n naisten kultajoukkueeseen – Hangon Finnish Tourilla pelaa myös toinen mestaruusjoukkueen pelaaja Johanna Ranta-Aho.

– Hyvillä mielin lähden Hankoon. Peli-intoa löytyy loukkaantumisen jälkeen paljon. Tavoitteenani on saada pelituntumaa ja rutiinia takaisin. Jokaista ottelua lähden luonnollisesti voittamaan, kommentoi Orpana tulevaa turnausta.

Kaksinpelin toiseksi sijoitettuna on Mariella Minetti (TaTS), kolmanneksi Alexandra Anttila (Smash) ja neljänneksi Peppi Ramstedt (HVS).

KAAVIOT

Oona Orpana, HVS-Tennis

Finnish Tour alkaa perjantaina ja mestarit ovat selvillä sunnuntaina

Kaksinpelien lisäksi turnauksessa pelataan sekä naisten että miesten nelinpelit. Ottelut alkavat perjantaina iltapäivällä klo 16:00 miesten kaksinpelin pääsarjan ensimmäisen kierroksen otteluilla ja naisten kaksinpelin karsinnoilla. Lauantaina ratkaistaan ketkä etenevät sunnuntain päätöskierroksille tavoittelemaan turnausvoittoja.

Pelipaikkana toimii Hangon Tennisstadion (Appelgrenintie 12, 10900 Hanko). Tervetuloa seuraamaan Suomen parasta tennistä!

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtasen taival päättyi… →