Virtanen uran toiseen välierään haastajakiertueella – ”Oli koko ajan ihan hyvä tuntuma”

5.8.2022  |  20:07  |  Raportit

Otto Virtanen (ATP-272) on edennyt välieriin haastajakiertueella Tšekeissä. Välierä on Virtasen uran toinen Challenger-turnauksissa.

Puolivälieräottelussa suomalainen kukisti turnauksen neljänneksi sijoitetun Tomas Machacin (ATP-149) 2-6, 6-3, 6-2. Virtanen oli itse tyytyväinen päivän esitykseen:

– Oli koko ajan ihan hyvä tuntuma, ottelun alusta asti. Tokassa erässä sain lyönteihin vähän pituutta enemmän eikä vastustaja päässyt ohjaamaan pisteitä. Siitä asti olin niskan päällä kokoajan tai sellanen tunne itsellä oli, kuvaili Virtanen.

Kamppailu oli jo Virtasen viikon kolmas kolmen erän voitto. Aiemmat voitot tulivat Manuel Guinardia (ATP-153) ja Lukas Neumayeria (ATP-348) vastaan. Urakka Tšekeissä jatkuu lauantaina, kun välierässä vastaan asettuu Nicolas Alvarez Varona (ATP-269). Ottelu alkaa n. klo 15.30.