Vasa välieriin Virossa, Hietarannan taival päättyi Savitaipaleella

5.8.2022  |  17:21  |  Raportit

Eero Vasa on edennyt kaksinpelien välieriin Viron $15,000 ammattilaiskilpailussa.

Sijoittamaton Vasa kukisti puolivälierissä turnauksen viidenneksi sijoitetun Maciej Raijskin (ATP-687) lukemin 6-2, 6-4. Kaksinpelin välierä on ohjelmassa lauantaina.

Voitto oli Vasan viikon kolmas. Vasa voitti avauskierroksella turnauksen toiseksi sijoitetun Lorenzo Bocchin 4-6, 6-2, 6-3. Toisella kierroksella suomalainen kukisti Viron Siim Troostin myös kolmessa erässä.

Myös turnauksen nelinpelisarja on ollut varsin menestyksekäs suomalaisittain. Nelinpelin välieriin on edennyt sekä Vasan veljekset Eero ja Iiro että Roni Hietaranta ja Vesa Ahti. Nelinpelin välierät ovat ohjelmassa perjantai-iltana.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | VIRO

Hietaranta taipui Savitaipaleella

Laura Hietaranta

Savonlinnan ammattilaisturnauksen puolivälierissä Hietaranta taipui turnauksen ykköseksi sijoitetulle italialaiselle Miriana Tonalle (WTA-749) lukemin 2-6, 6-4, 6-3. Hietaranta oli ainut suomalainen, joka oli edennyt turnauksen avauskierrokselta jatkoon.

Ensimmäisellä kierroksella Hietaranta kukisti suomalaisten kohtaamisessa Emelie Gabranin suoraan kahdessa erässä. Toisella kierroksella Hietaranta puolestaan ylsi voittoon Anna Zyryanovaa (WTA-1340) vastaan lukemin 2-6, 6-4, 6-3.

Hietaranta oli mukana myös turnauksen nelinpelissä puolalaisen Weronika Baszakin kanssa. Kaksikon ottelut päättyivät puolivälieriin torstaina. Suomalaisista nelinpelin puolivälierissä nähtiin myös Aino AlkioLiisa Vehviläinen.

TULOKSET
OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtanen uran toiseen… →