Virtanen uran ensimmäiseen kaksinpelin finaaliin challenger-kiertueella – ”Peli on tuntunut hyvältä koko viikon”

5.11.2022  |  21:46  |  Raportit

Otto Virtanen (ATP-265) on edennyt Italian Bergamossa Challenger-kiertueella loppuotteluun. Virtanen kukisti välierissä portugalilaisen Nuno Borgesin (ATP-96) 6-4, 7-5.

Karsintojen kautta kilpailun pääsarjaan päässyt Virtanen pelasi lauantaina jo viikon kuudetta otteluaan. Borges sai kokea välierissä suomalaisen erinomaisen vireen sillä Virtanen ei ole vielä hävinnyt erääkään kuudessa pelatussa Bergamon Challenger-kilpailun ottelussa.

Avauserän kovasyöttöinen suomalainen voitti yhden syötönmurron turvin 6-4. Virtanen ei joutunut omissa syöttövuoroissa kohtaamaan yhtäkään murtopalloa. Virtanen näytti jo karkaavaan suoraviivaiseen voittoon johtaessa toistakin erää syötönmurron turvin. Portugalilainen taisteli kuitenkin itsensä takaisin tilanteeseen 5-5. Virtanen ei tästä hätkähtänyt ja nosti tasoaan erän ratkaisuhetkille. Lopulta Virtanen sinetöi uransa ensimmäisen finaalipaikan haastajakiertueella tyylikkäällä syöttö, lentolyönti ja iskulyönti kombinaatiolla. Toisen erän lukemat kirjattiin 7-5 suomalaiselle.

Virtanen itse oli tyytyväinen uransa ensimmäiseen finaalipaikkaan challenger-kiertueella.

– Erittäin hyvät on fiilikset voitosta ja finaalipaikasta. Peli on tuntunut hyvältä koko viikon ja selvitty on vaikeistakin paikoista aina hyvin. Jokainen matsi tuonut lisää luottamusta tämän viikon aikana, kommentoi Virtanen tuoreeltaan.

CHALLENGER 80 | ITALIA

Virtanen kohtaa Bergamon loppuottelussa Jan-Lennard Struffin (ATP-168). 32-vuotias Struff on ollut parhaimmillaan ATP-29 vuonna 2020. Loppuottelu pelataan sunnuntaina klo 17.30.

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtanen ensimmäiseen turnausvoittoon… →