Virtanen taipui Kouvolan ammattilaisturnauksen loppuottelussa – ”Aika ailahtelevainen ottelu”

22.5.2022  |  14:41  |  Raportit

Kuva: Timo Paakkanen

Ivan Nedelko esti suomalaisjuhlat Kouvolan $15,000 ITF-turnauksessa, SL Systems Open.

Ykköseksi sijoitettu Otto Virtanen (ATP-377) oli edennyt kaksinpelin loppuotteluun ilman erämenetyksiä. Finaalissa verkon toiselle puolelle asettui toiseksi sijoitettu Nedelko (ATP-572), eli luvassa oli kärkisijoitettujen pelaajien otatus mestaruudesta.

Yleisö saikin nauttia tenniksestä täydet kolme erää. Virtanen vei avauserän, mutta varmasti läpi ottelun pelannut ja parhaimmillaan maailmanlistalla sijalla 235 ollut Nedelko käänsi ottelun itselleen luvuin 4-6, 6-3, 6-4.

– Aika ailahtelevainen ottelu. Usein tuntui homman olevan hallussa, mutta sitten tuli epävarmoja jaksoja liian pitkäksi aikaa ja vastustaja pääsi niskan päälle. Kolmannessa erässä oli vaikeaa, kun ykkössyöttö ei tippunut sisään oikeastaan yhtään. Kokonaisuutena oli kuitenkin hyvä saada useita otteluita tällä viikolla, kommentoi Virtanen.

TULOKSET

Turnauksen nelinpelin voittoa tuulettivat jo lauantaina Patrik Niklas-Salminen/Christian Sigsgaard (DEN).

Ammattilaisturnaukset jatkuvat Suomessa viikon päästä, kun Vaasassa pelataan samantasoinen miesten ITF-ammattilaisturnaus 30.5.-5.6. Heinäkuussa on sitten luvassa 40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Tampere Open ja elokuussa on vielä $15,000 ITF-turnaukset Savitaipaleella (naiset) ja Helsingissä (miehet).

Seuraava uutinen: Haku tenniksen yläkoululeiritykseen… →