Virtanen marssi vakuuttavaan turnausvoittoon

12.7.2020  |  17:34  |  Raportit

HVS-Tenniksen Otto Virtanen, 19, oli loistavalla pelipäällä Hangon TEHO Sport Finnish Tourilla viikonloppuna. Virtanen kruisaili turnausvoittoon ilman erämenetyksiä.

Loppuottelussa ykkössijoitettua Virtasta vastaan asettui toiseksi sijoitettu Eero Vasa (ÅLK). Virtanen varmisti loppuottelupaikkansa vakuuttavalla 6-3, 6-2 voitolla hallitsevasta ulkokenttien Suomen mestarista Patrick Kaukovallasta (HVS) ja Vasa puolestaan voitti veljesten kohtaamisessa pikkuveljensä Iiro Vasan (ÅLK) 6-3, 5-7, 6-2. Lue lisää välieristä täältä.

Loppuottelun alkuhetkistä lähtien sai Hangon noin 200 henkinen yleisö todistaa Virtasen vahvaa kämmenlyöntiä. Virtanen otti myös ottelun hallinnan nopeasti itselleen. Avauserässä ykkössijoitettu onnistui murtamaan vastustajansa syötön kahdesti, mikä toi erävoiton 6-2.

Toisen erän alkuun jatkoi Virtanen siitä mihin avauserässä jäi. Vasa taisteli ja yritti kaikkensa, mutta ei voinut kuin katsoa varmasti ja vahvasti pelanneen kärkisijoitetun marssia nopeassa tahdissa turnausvoittoon erin 6-2, 6-0.

– Rentoa ja varmaa tekemistä alusta loppuun asti. Nyt tuntui kentällä todella hyvältä – parasta massatennistäni hetkeen. Koko viikonloppu oli hyvä ja varsinkin välierässä ja finaalissa onnistuin todella hyvin. Finaalissa tiesin tarkkaan mitä minun piti tehdä ja siinä myös onnistuin, kommentoi tyytyväinen Virtanen.

Turnausvoitosta Virtanen ansaitsi 2000 euroa ja Vasa 1000 euroa. Seuraavan kerran Virtanen nähdään kansallisessa kilpailussa Tampereella, TaTS Open, 22.-26.7.