Kärkisijoitetut Virtanen ja Vasa ratkaisevat miesten turnausvoiton

12.7.2020  |  12:50  |  Raportit

Otto Virtanen tavoittelee mestaruutta myös Tampereella voitettuaan TEHO Sport Finnish Tour osakilpailun Hangossa 10.-12.7.

19-vuotias Otto Virtanen (HVS) ja 23-vuotias Eero Vasa (ÅLK) kohtaavat miesten kaksinpelin loppuottelussa TEHO Sport Finnish Tourilla Hangossa.

Loppuottelu alkaa aikaisintaan klo 16:30 – seuraa ottelua Ruudusta.

KATSO MIESTEN LOPPUOTTELU

Vasa: ”Oli kyllä outo ottelu – onpahan tämäkin nyt koettu.”

Yläkaavion puolella ennakkoon vahvoiksi tiedetyt ykkössijoitettu Otto Virtanen (HVS) ja kuudenneksi sijoitettu hallitseva ulkokenttien Suomen mestari Patrick Kaukovalta (HVS) raivasivat tiensä välieriin. Virtanen kukisti puolivälierässä Mikko Rouvalan (HVS) 6-2, 6-2 ja Kaukovalta pehmitti neljänneksi sijoitetun Ville-Petteri Ahdin (Smash-Kotka) 6-3, 6-4.

Välierässä nähtiin kahden kovasyöttöisen pelaajan näytös. Näytöksen avainasemaan nousi varmuus ja kumpi pelaajista sai otettua hallinnan itselleen ensimmäisten lyöntien aikana. Tässä onnistui Virtanen paremmin ja hän eteni finaaliin erin 6-3, 6-2.

– Hyvin meni ottelu tänään alusta loppuun asti. Huomasin, että vastustaja on ehkä hieman väsynyt ja ajattelin pitäväni palloa pelissä ja toisaalta ottaen aina paikan tullen hallinnan itselleni. Sain heti erien alkuun murrot, mikä auttoi paljon, kertoi Virtanen.

Alakaavion välierässä oli mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Vasan veljekset 23-vuotias Eero ja 17-vuotias Iiro kohtasivat toisensa. Toiseksi sijoitettu Eero oli voittanut puolivälierässään tiukasti Alex Hedmanin (HVS) 6-4, 6-7, 6-1 ja Iiro oli puolestaan tiputtanut Hermanni Tiaisen (Smash) vakuuttavasti 6-3, 6-2.

Veljesten ensimmäisessä aikuisten tason kohtaamisessa oli isoveli Eero lopulta vahvempi luvuin 6-3, 5-7, 6-2.

– Oli kyllä outo ottelu pelata veljeä vastaan – onpahan tämäkin nyt koettu. Molemmat pelasimme aika heikosti. Jos pitäisi näyttää Vasojen huono tennispäivä, niin se olisi varmaan tämä. Kuitenkin oli ottelussa hyvääkin ja molemmilla oli hetkensä. Avauserässä Iiro teki muutamia junnumaisia virheitä ja itse laitoin vaan palloa peliin. Toisen erän loppu oli Iirolta tosi vahva, kun hän breikkasi minut muutamien hienojen läpilyöntien kautta. Kolmas erä oli sitten taas minun, mutta ei sekään helppoa ollut. Ratkaiseva ero tänään hyödykseni tuli syöttöpelissä, sanoi Eero Vasa.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Talvenmaan alkukesän saldo… →