Virtanen ja Ruusuvuori avaavat maaottelun perjantaina

16.9.2021  |  13:21  |  Ennakot

Suomen ja Intian maaottelu käynnistyy perjantaina klo 18.00 Espoo Metro Areenalla. Maaottelun voittaja ratkaistaan lauantaina klo 14.00 alkaen. Torstaina pidetyssä arvontatilaisuudessa julkaistiin pelaavat kokoonpanot.

ARVONTATILAISUUDEN KUVAGALLERIA

Suomen joukkueen kaksinpelaajat ovat Emil Ruusuvuori ja Otto Virtanen. Avauspäivänä maiden ykköspelaajat kohtaavat kakkospelaajat. Virtanen (ATP-419) avaa ottelut Intian ykköspelaajaa Prajnesh Gunneswarania (ATP-165) vastaan ja perään Ruusuvuori (ATP-74) kohtaa Intian kakkospelaajan Ramkumar Ramanathanin (ATP-187). Voit tutustua Intian pelaajiin täältä.

– Hyvä fiilis päästä ensimmäisenä kentälle, varmasti tulen antamaan kaikkeni ja voittoa tavoitellaan. Vastassa on vasenkätinen pelaaja, mutta ei anneta sen haitata. Lähden otteluun omien vahvuuksien kautta, sanoi Virtanen.

– Koitan pysyä aggressiivisena ja pitää vastustajani takakentällä. Siitä hänen ei pitäisi tykätä, avasi taktiikkaansa Ruusuvuori.

Maaottelun voittoon vaaditaan kolme voittoa. Ratkaisupäivä käynnistyy nelinpelillä, jossa kohtaavat odotetut parit Henri Kontinen/Harri HeliövaaraRohan Bopanna/Divij Sharan. Tämän jälkeen kaksinpelin ykköspelaajat kohtaavat toisensa ja mahdollinen ratkaisu nähtäisiin kakkospelaajien ottelussa.

Kyseessä on Davis Cupin I-ryhmän ottelu. Otteluparin voittaja etenee joko marraskuun jatkokarsintaan tai suoraan maailmanlohkon karsintaan 2022. Tämä riippuu I-ryhmän voittajamaiden Davis Cup -rankingista. Jatko-ohjelma on selvillä syyskuun tapahtuman jälkeen.

Perjantai klo 18.00 alkaen

Otto Virtanen – Prajnesh Gunneswaran
Emil Ruusuvuori – Ramkumar Ramanathan

Lauantai klo 14.00 alkaen

Henri Kontinen/Harri Heliövaara – Rohan Bopanna/Divij Sharan
Emil Ruusuvuori – Prajnesh Gunneswaran
Otto Virtanen – Ramkumar Ramanathan

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA
OSTA LIPPUJA
MAAOTTELUN TULOSSEURANTA

Yhdessä enemmän – yhdessä menestyen

Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti viranomaisohjeet huomioiden. Tehdään tapahtumasta yhdessä viihdyttävä ja turvallinen:

 

  • ole vastuullinen, huolehdi hygieniasta ja ennen kaikkea: älä saavu kipeänä paikalla
  • hallilla on käytössä runsaasti käsidesipisteitä
  • tulemme edellyttämään kasvomaskin käyttöä
  • tehostettu siivous ja opastus
  • katsomopaikkoja myydään riittävien turvavälien takaamiseksi vain joka toiselle istuimelle. Samaan seurueeseen kuuluvat voivat siirtyä istumaan vierekkäin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Nieminen: ”Joukkue on… →