Nieminen: ”Joukkue on niin valmis kuin voi olla”

16.9.2021  |  17:20  |  Ennakot, Videot

Kapteeni Jarkko Nieminen on erittäin tyytyväinen ja luottavainen perjantaina käynnistyvän maaottelun kynnyksellä.

– Joukkue on niin valmis kuin voi olla. Olen todella luottavainen kaikkien pelaajien suhteen. Pääsimme koko joukkue nopeasti sinuiksi kentän ja olosuhteen kanssa. Kaikilla on hyvä meininki, joten tästä on hyvä jatkaa huomiseen, sanoi Nieminen.

Arvontatilaisuudesta ei tullut yllätyksiä kapteenille, voit lukea lisää arvonnasta täältä. Maaottelun aloittaa Otto Virtanen perjantaina klo 18.00 Intian ykköspelaajaa Prajnesh Gunneswarania vastaan ja perään kentälle astelevat Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori ja Ramkumar Ramanathan.

– Sekä Emilin että Oton pelityylit sopivat hyvin molempia intialaisia vastaan. Isossa roolissa tulee olemaan syöttö- ja palautustyöskentely. Vastustajien parhaat lyönnit ovat heidän syöttönsä ja on tärkeää päästä niihin kiinni sekä tietysti pitää huolta omista syötöistään. Parhaimmillaan pelatessaan on Emilillä ja Otolla mahdollisuudet ottaa voitot.

Nieminen avaa rooliaan kapteenina pelien aikaan seuraavasti.

– Yritän auttaa pelaajia pelaamaan mahdollisimman hyvin. Roolissani auttaa hirveästi, että tunnen kaikki todella hyvin ja olen myös itse ollut samassa tilanteessa. Pystyn tunnistamaan ottelun momentumit ja sitä kautta kommunikoimaan oikealla tavalla. Joskus pitää puhua enemmän ja joskus vähemmän sekä joskus on parasta olla vaan hiljaa. Pelaajat ovat erilaisia ja sama tapa ei välttämättä toimi kaikille.

LIPUNMYYNTI
OSTA RUUDUN KATSELUOIKEUS

Kontinen: ”Täällä on ihmisen hyvä olla”

Nieminen kertoo nelinpelin asettavan nuotit ratkaisupäivälle. Nelinpelissä lauantaina klo 14.00 Henri Kontinen ja Harri Heliövaara kohtaavat Rohan Bopannan ja Divij Sharanin. Läpi viikon rennosti esiintynyt Kontinen odottaa innolla kotiyleisön eteen astelemista.

– Täällä on ihmisen hyvä olla. Arvonnasta tuli odotetunlainen tulos niin kaksinpelien kuin nelinpelin osalta. Olemme Harrin kanssa treenanneet viime aikoina paljon ja olemme täällä harjoituksissa jatkaneet omien juttujemme ja yhteispelin hiomista, kommentoi Kontinen.

Tarvittaessa maaottelu ratkaistaan ykkös- ja kakkospelaajien kaksinpeleillä.

LIPUNMYYNTI
OSTA RUUDUN KATSELUOIKEUS

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 37/2021 – →