Virtanen ja Erel etenivät legendaarisen Wimbledonin loppuotteluun!

14.7.2018  |  22:41  |  Raportit

Otto Virtanen, 17, ja turkkilainen Yanki Erel, 17, ovat edenneet legendaarisen Wimbledonin poikien nelinpelin loppuotteluun!

Suomalais-turkkilaispari voitti tämän päiväisessä välierässään isäntämaan James Storyn ja Harry Wendelkenin tiukasti kahdessa erässä 7-6 (0), 7-6 (5). Läpi turnauksen vakuuttavasti syöttänyt kaksikko Virtanen/Erel oli tänään ratkaisevilla hetkillä askeleen brittiläisiä edellä. Matkalla loppuotteluun sijoittamattomat Virtanen ja Erel ovat voittaneet muun muassa kahdeksanneksi sijoitetut Sebastian Baezin ja Gilbert Soares Klier Juniorin  ja puolivälierässä kolmanneksi sijoitetut hallitsevat Australian avointen poikien nelinpelin mestarit Hugo Gastonin ja Clement Taburin.

Virtanen liittyy harvaan suomalaisjoukkoon Grand Slam -turnausten finaaleissa. Henri Kontinen on voittanut aikuisten tasolla Australian avointen nelinpelin vuonna 2017 ja Wimbledonin sekanelinpelin yhdessä Heather Watsonin kanssa vuonna 2016. Lisäksi junioritasolla Kontinen, Jarkko Nieminen, Harri Heliövaara ja Birgitta Lindström ovat juhlineet Grand Slamin voittoa. Olli Rahnasto on ollut junioritasolla finaalissa.

Huomisessa loppuottelussa vastaan asettuvat kuudenneksi sijoitetut Nicolas Mejia (COL)/Ondrej Styler (CZE). Styler voitti Ranskan avointen nelinpelin tänä vuonna yhdessä japanilaisen Naoki Tajiman kanssa. Ottelu pelataan kolmantena kentällä 12, jolla ottelut alkavat klo 13:30 Suomen aikaa.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Orpana ja Ahti… →