Hangon Finnish Tourin ratkaisupäivä huomenna

14.7.2018  |  22:39  |  Raportit

Hangossa pelataan vuoden neljättä Finnish Tour -osakilpailua. Turnausviikonloppua on hellinyt upeat kesäkelit. Huomenna klo 9:00 alkaen aloitetaan selvittämään ketkä pääsevät juhlimaan turnausvoittoja iltapäivällä.

Miesten välierissä kohtaavat Ahti-Hedman ja Kaukovalta-Tuomi

Miesten kaksinpelissä nähtiin yksi suuryllätys lauantai-iltana, kun Smash-Kotkan seitsemänneksi sijoitettu Ville-Petteri Ahti voitti puolivälierässä ykköseksi sijoitetun Lauri Kiiskin (TaTS) vakuuttavan esityksen jälkeen 6-4, 6-1. Muuten kärkisijoitetut pelaajat [2] Patrick Kaukovalta (HVS), [3] Verneri Tuomi (HyTS) ja [4] Alex Hedman (HVS) pitivät puolensa puolivälierissä. Kaukovalta ja Tuomi joutuivat taistelemaan välieräpaikkojensa eteen täydet kolme erää.

Miesten kaksinpelin välierät
[7] Ville-Petteri Ahti (Smash-Kotka) – [4] Alex Hedman, HVS
[2] Patrick Kaukovalta, HVS – [3] Verneri Tuomi (HyTS)

Miesten nelinpelin loppuottelu
Aleksi Löfman, HVS/Jussi Tiainen, Smash – Kasper Byskata, ÅLK/Mikael Vollbach, Sata

KAAVIOT

Naisten kärkisijoitetut Orpana, Minetti, Anttila ja Ramstedt vahvoja

Naisten puolella ovat kärkisijoitetut pelaajat pitäneet pintansa. Finaalipaikkoja jahtaavat huomenna klo 9:00 alkaen neljä kärkisijoitettuja pelaajaa [1] Oona Orpana (HVS), [2] Mariella Minetti (TaTS), [3] Alexandra Anttila (Smash) ja [4] Peppi Ramstedt (HVS).

Orpana voitti puolivälierässä vahvan kämmenensä turvin Clarissa Blomqvistin (HVS)  6-4, 6-1. Minetti puolestaan hyydytti Johanna Ranta-Ahon (HVS) 6-1, 6-2. Myös kolmanneksi sijoitettu Anttila ja neljänneksi sijoitettu Ramstedt voittivat puolivälieränsä suoraan kahdessa erässä.

Naisten kaksinpelin välierät
[1] Oona Orpana, HVS – [4] Peppi Ramstedt, HVS
[2] Mariella Minetti, TaTS – [3] Alexandra Anttila, Smash

Naisten nelinpelin välierät
[1] Peppi Ramstedt, HVS/Emilia Salo, ViTes – Maisa Knuutila, KoTS/Elle Parikka, HyTS
[2] Asta Miettinen, ÅLK/Stella Remander, Lo-Te – Martina Minetti, TaTS/Alexandra Anttila, Smash

KAAVIOT

Ketkä juhlivat mestaruuksia huomenna?

Finnish Tourin finaalipäivä aloitetaan huomenna klo 9:00 naisten kaksinpelin välierillä. Tämän jälkeen ovat vuorossa miesten kaksinpelin välierät. Naisten kaksinpelin finaali on aikaisintaan klo 14:30 ja miesten loppuottelu on heti perään, kuitenkin aikaisintaan klo 15:30.

Miesten nelinpelin loppuottelu pelataan puolen päivän jälkeen ja naisten nelinpelifinaali on aikataulutettu alkavaksi aikaisintaan klo 15:30.

– Todella hieno ja aktiivinen turnausviikko on ollut tähän asti. Kelit ovat suosineet ja Finnish Tour sekä samaan aikaan pelattu Hangon tennisviikko kerryttävät yhteensä yli 550 ottelua tämän viikon aikana, kertoi kilpailunjohtaja Ville-Heikki Talvenmaa.

Tervetuloa huomenna paikan päälle seuraamaan Suomen parasta tennistä!

KUVA-GALLERIA
LIVESTREAM

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtanen ja Erel… →