Virtanen avaa maaottelun perjantaina

3.3.2022  |  13:28  |  Ennakot

Suomen ja Belgian välisen maaottelun arvontatilaisuus on pidetty – maaottelun pääsevät perjantaina klo 18.00 avaamaan Otto Virtanen ja David Goffin Espoo Metro Areenalla. Tämän jälkeen ovat Emil Ruusuvuori ja Zizou Bergs.

LIPUNMYYNTI
KÄSIOHJELMA

Otto Virtanen (ATP-405) pääsee kovaan testiin, kun verkon toiselle puolelle asettuu 31-vuotias entinen maailmanlistan seitsemäs David Goffin (ATP-68). Virtanen on pelannut kolme Davis Cup -ottelua ja voittanut niistä kaksi viimeisintä. Goffinin maaottelusaldo on tyrmäävän tehokas: 24 voittoa ja vain neljä tappiota.

– Muutamat kuukaudet takaperin olimme tässä samassa tilanteessa – sama paikka ja tutut kuviot antavat meille hyvät lähtökohdat. Toivottavasti tulee paljon jengiä halliin, on todella kivaa päästä pelaamaan, kommentoi Virtanen.

Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori ja Belgian kakkospelaaja Zizou Bergs ovat molemmat 22-vuotiaita. He kohtasivat toisensa kahteen otteeseen ITF-kiertueella 2019, tuolloin voitot menivät tasan. Tällä hetkellä Ruusuvuori on maailmanlistan 71. ja Bergs 163.

– Tämä oli voittava järjestys meillä viimeksikin ja toivottavasti nytkin. Bergs on tuttu kaveri junioriajoilta, emme ole viime aikoina olleet samoissa kisoissa, mutta tunnen hänet hyvin. Hän pystyy olemaan vaarallinen ja varmasti syttyy Davis Cupiin, sanoi Ruusuvuori.

ARVONNAN KUVAGALLERIA

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

– Belgia on kova ja menestynyt joukkue. Heidän pelaajansa ovat perinteisesti teknisesti taidokkaita ja monipuolisia – he osaavat käsitellä palloa hyvin. Olen kuitenkin luottavainen joukkueeseemme, meillä on vahva yhteinen historia sekä olemme edenneet viime aikoina voitosta voittoon.

Voit lukea kapteeni Niemisen analyysin Belgiasta täältä.

PERJANTAI 4.3. KLO 18.00 ALKAEN
Otto Virtanen – David Goffin
Emil Ruusuvuori – Zizou Bergs

LAUANTAI 5.3. KLO 14.00 ALKAEN
Harri Heliövaara/Emil Ruusuvuori – Sander Gille/Joran Vliegen
Emil Ruusuvuori – David Goffin
Otto Virtanen – Zizou Bergs

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Goffin ja Bergs… →