Viikkokatsaus 9/2023 – Heliövaara Dubain välierässä, TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour alkaa Hangossa

3.3.2023  |  10:53  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool ovat jälleen mestaruusjahdissa. Hangossa alkaa TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tourin osakilpailu, jota voit seurata YouTube-kanavamme kautta.

Heliövaara/Glasspool välierässä Dubaissa

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool etenivät välieriin Dubain ATP500-turnauksessa.

Kahden voiton myötä on matka vienyt suomalais-brittiparilla neljän parhaan joukkoon. Avauskierroksella he voittivat parin Kevin Krawietz/Tim Pütz 7-6(3), 6-2 ja torstaisessa puolivälierässä kukistui intialaispari Yuki Bhambri/Saketh Myneni 6-2, 6-2.

ATP500 | DUBAI

Heliövaara ja Glasspool ovat turnauksen kolmanneksi sijoitetut; perjantaina klo 13.00 asettuvat vastaan ykköseksi sijoitetut kroatialaiset Nikola Mektic/Mate Pavic. Kroatialaiset ovat voittaneet kaksikoiden aiemmat kohtaamiset.

Dubaissa oli mukana myös Emil Ruusuvuori (ATP-54), jonka oli tällä kertaa taipuminen ensimmäisellä kierroksella australialaiselle Christopher O´Connellille (ATP-92) 5-7, 4-6.

Peetu Pohjola hävisi karsinnassa ITF-kiertueella Espanjassa.

M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour alkaa Hangossa – seuraa pääkentän matseja Tennisliiton YouTube-kanavalta

Tulevana viikonloppuna alkaa alle 21-vuotiaiden TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour Hangossa. Turnauksessa pelataan poikien ja tyttöjen kaksinpelit; sarja tarjoaa ponnahduslautaa junioripeleistä kohti aikuisten kansallisia kärkitapahtumia. Turnauksessa voittaja saa 250 euroa ja toiseksi sijoittunut 100 euroa.

Voit seurata Hangon tapahtumia Tennisliiton YouTube-kanavan kautta; striimi käynnistyy perjantaina klo 17.00 ja siitä hetkestä alkaen on näkyvillä kaikki ottelut.

TEHO SPORT FINNISH JUNIOR TENNIS TOUR | HANKO

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hangon Tenniskerho (@hankotennis) jakama julkaisu

Junioreita maailmalla – Stenlund ja Matikainen iskussa Virossa

Leo Stenlund ja Emil Matikainen ovat pelanneet hienosti alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella Virossa. Suomalaiset kohtaavat toisensa kaksinpelin välierässä ja ovat yhdessä edenneet nelinpelin finaaliin.

J30 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | VIRO

ALLE 14-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, SUPER CATEGORY | RUOTSI
ALLE 12- JA 14-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 2.-3. KATEGORIA | HOLLANTI

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Glasspool loppuotteluun Dubaissa… →