Heliövaara/Glasspool loppuotteluun Dubaissa – ”pelimme on todella hyvässä tikissä ja itseluottamus on korkealla”

3.3.2023  |  14:32  |  Raportit

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool jatkoivat murskaavaa menoaan Dubain ATP500-turnauksessa.

Kolmanneksi sijoitettu suomalais-brittipari ei ollut hävinnyt erääkään kahdessa aiemmassa ottelussaan. Erämenetyksiä ei tullut myöskään välierässä, vaikka vastassa olivat tähän asti Heliövaaralle ja Glasspoolille voittamattomat kroatialaiset Nikola Mektic/Mate Pavic. Entinen maailman ykköspari ja Wimbledonin mestarit vuodelta 2021 sekä tämän turnauksen ykköseksi sijoitetut Mektic/Pavic joutuivat katselemaan tulostaulun selviä 6-4, 6-2 lukemia.

”Olemme oikeilla raiteilla. Tuli vähän flashbackeja viime kesän Hampurin ATP500-turnausvoitosta; pelimme on todella hyvässä tikissä ja itseluottamus on korkealla, pelissämme ei ole minkäänlaisia aukkoja. Oli aika kiva lähteä pelaamaan tänään juuri näistä syistä, sillä tunne oli koko ajan, että tämä tulee. Välierässä emme antaneet vastustajille murtopaikkoja ja otimme omat mahdollisuutemme; ei jäänyt mitään epäselvää tänään voittajaparista”, kommentoi Heliövaara.

ATP500 | DUBAI

Lauantaisessa loppuottelussa klo 14.30 alkaen Heliövaara/Glasspool kohtaa parin Maxime Cressy/Fabrice Martin. Voit seurata finaalia Discovery+ -palvelusta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Matikainen/Stenlund mestaruuteen ITF-juniorikiertueella… →