Viikkokatsaus 8/2021 – menestystä laajalla rintamalla

26.2.2021  |  10:18  |  Raportit

Anastasia Kulikova

Tällä viikolla suomalaiset ovat menestyneet laajalla rintamalla. Koko ammattilaiskentillä esiintyvä kolmikko Henri Kontinen, Harri Heliövaara ja Anastasia Kulikova on edennyt viikonlopun ratkaisupeleihin. Samoin ovat tehneet alle 18-vuotiaiden ITF World Tennis Junior Tour -kilpailuissa Laura Hietaranta ja Otso Martikainen kaksinpelissä sekä Stella Remander nelinpelissä.

Kontinen nelinpelin välierässä Ranskassa

Henri Kontinen ja Edouard Roger-Vasselin ovat edenneet Montpellierin ATP 250 -turnauksen välieriin kukistamalla avauskierroksella puolalaisparin Hubert Hurkacz/Szymon Walkow lukemin 6-7 (5), 6-2, 10-8 sekä puolivälierässä ranskalaisduon Ugo Humbert/Jo-Wilfried Tsonga 6-3, 6-4. Tänään pelattavassa välierässä vastaan asettuvat tsekkiläiset Jiri Vesely ja Roman Jebavy. Välierä pelataan päivän toisena otteluna kentällä 1, jossa pelit pääsevät vauhtiin kello 13.00 Suomen aikaa.

ATP 250 | MONTPELLIER

Heliövaara/Glasspool vahva vire jatkuu

Edellisviikolla Italiassa finaalipaikan saavuttaneet Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool ovat jatkaneet vahvaa virettään myös Gran Canarialla pelattavassa ATP Challenger -turnauksessa. Avauskierroksella suomalais-brittiläinen pari voitti Ivan Marrero Curbelon ja Emilio Navan lukemin 7-5, 6-1 ja puolivälierissä espanjalaisduon Eduard Esteve Lobato/Guillermo Garcia-Lopez 6-4, 6-1. Välierä on ohjelmassa tänään aikaisintaan kello 16.30 alkaen Suomen aikaa.

ATP CHALLENGER 80 | ESPANJA

LIVESTREAM

Kulikova kaksinpelin puolivälierässä Tunisiassa

Anastasia Kulikova on edennyt kaksinpelin puolivälieriin ITF-kiertueella Tunisiassa. Kulikova kilpailee Tunisiassa nyt kolmatta peräkkäistä viikkoa. Ensimmäisellä viikolla taival katkesi puolivälierään ja viime viikolla välierään. Nyt suomalainen tavoittelee jälleen pääsyä korkeimmalle korokkeelle.

Matkalla puolivälierään Kulikova (WTA-539) on kukistanut ranskalaisen Evita Ramirezin (ei WTA-rankingiä) lukemin 2-6, 6-1, 6-1 sekä serbialaisen Mihaela Djakovicin (WTA-1006) 6-1, 3-6, 7-6 (4). Tänään pelattavassa puolivälierässä Kulikova kohtaa sveitsiläisen Valentina Ryserin (WTA-674) ei ennen kello 12.00 alkaen.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Hietaranta, Martikainen ja Remander ratkaisukierroksille junioreiden ITF -kiertueella

Porsche Junior Team Finlandin maajoukkueurheilijat Laura Hietaranta, Otso Martikainen ja Stella Remander ovat esiintyneet voitokkaasti alle 18-vuotiaiden ITF World Tennis Junior -kiertueella.

Hietaranta (ITF-37) on edennyt kahdella kahden erän voitolla Liettuassa pelattavan 2.kategorian turnauksen kaksinpelin puolivälierään. Puolivälierässä suomalaisen haastaa tsekkiläinen Sara Bejlek (ITF-136). Nelinpelissä Hietarannan turnaus päättyi toiselle kierrokselle.

J2 SIAULIAI | LIETTUA

Virossa pelattava 5.kategorian turnaus on puolestaan edennyt jo välierä vaiheeseen. Suomalaisista kaksinpelissä jatkavat Otso Martikainen ja nelinpelissä Stella Remander. Martikainen (ITF-833) on edennyt välierään kolmella kahden erän voitolla ja kamppailee tänään finaalipaikasta serbialaista Luka Jovanovicia (ITF-395) vastaan. Nelinpelissä Remander (ITF-421) on edennyt yhdessä kroatialaisen Nora Knezevicin (ITF-373) kanssa samaisen turnauksen välierään. Välierässä vastaan asettuu virolaispari Grete Gull (ITF-1146)/Brit Martin (ITF-1002).

J5 TARTU | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Tenniksen parissa työskenteleville… →