Maaliskuun avoimissa webinaareissa aiheina TennisClubin perusteet ja seurakilpailut Tournament Plannerissa – ilmoittaudu mukaan!

24.2.2021  |  12:53  |  Seurat

Maaliskuussa järjestetään kaksi avointa ja maksutonta webinaaria kahdesta eri aiheesta ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan. Ensin tutustutaan seurojen toiminnanohjausjärjestelmän TennisClubin perusteisiin ja sitten on vuorossa Tournament Planner -ohjelman webinaari seurakilpailujen lisäämisestä. Tervetuloa mukaan!

Digitalisaatio on otettu huomioon Tennisliiton strategiassa ja sen myötä seurojen käytössä olevat järjestelmät ovat myös tärkeässä roolissa. Tennisliitto tarjoaa seurojen käyttöön toiminnanohjausjärjestelmän TennisClubin, kilpailujärjestelmän TennisÄssän sekä Tournament Planner-ohjelman kilpailujen laatimiseen. Saman strategian mukaisesti on äärimmäisen tärkeää ylläpitää myös osaamista järjestelmien käytössä.

Maaliskuun puolivälissä aloitetaan avointen webinaarien sarja maanantaina 15.3. klo 17.00. Tutustumme TennisClubin perusteisiin ja käymme läpi palvelun mahdollisuudet vaiheittain. Webinaari pidetään uudelleen samalla sisällöllä torstaina 18.3. klo 17.00.

Webinaarit jatkuvat perjantaina 19.3. klo 17.00, jolloin tutustutaan Tournament Planner -ohjelmaan ja käydään vaihe vaiheelta läpi, miten seuran sisäinen kilpailu lisätään ohjelman avulla TennisÄssään. Webinaari uusitaan maanantaina 22.3. klo 17.00.

Webinaarit kestävät noin 1,5 tuntia ja ne pitää Tennisliiton asiakaspalveluvastaava Markus Wennäkoski. Webinaarit pidetään Zoom-palvelun kautta. Kaikki webinaarit tallennetaan ja kaikille ilmoittautuneille lähetetään tallennelinkki sähköpostitse. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittamalla osoitteeseen markus.wennakoski@tennis.fi mihin webinaariin haluaa osallistua.

 

Maaliskuun avoimet webinaarit:

TennisClubin perusteet -webinaarit (sama sisältö molemmissa)
ma 15.3. klo 17.00
to 18.3. klo 17.00

Tournament Planner: seurakilpailujen laatiminen -webinaarit (sama sisältö molemmissa)
pe 19.3. klo 17.00
ma 22.3. klo 17.00

Kesto n. 1,5 tuntia. Ilmoittautuminen: markus.wennakoski@tennis.fi .

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 8/2021 – →