Viikkokatsaus 8/2019 – suomalaisjuniorit jatkavat vahvasti Kaarinassa ja mestaruuksia myös Ruotsista

22.2.2019  |  16:22  |  Raportit

Roni Hietaranta

Suomalaisjuniorit ovat menestyneet hienosti kansainvälisissä junioriturnauksissa niin Kaarinassa kuin Ruotsissa. Lisäksi senioreiden SM-kilpailuissa Hyvinkäällä ja Vantaalla on jaettu jo mitaleita.

Porsche Junior Team Finland: Hietarannat ja Antinheimo välieriin Kaarinassa – Byskata ja Scharlin mestareiksi Ruotsissa

Kaarinassa pelataan alle 18-vuotiaiden ITF World Tennis Tourin 4. kategorian kilpailua. Kaksinpelin puolivälierissä nähtiin kolme suomalaista. Poikien puolella Oskar Antinheimo voitti ranskalaisen Maxime Hillhousen 4-6, 7-6, 6-4 ja ykköseksi sijoitettu Roni Hietaranta kukisti tsekkiläisen Matthew William Donaldin 6-7, 6-4, 6-0. Tytöissä toiseksi sijoitettu Laura Hietaranta taisteli tiensä niin ikään välieriin kolmen erän voitolla seitsemänneksi sijoitetusta venäläisestä Eva Gartsevasta 2-6, 6-2, 7-5. Lauantain välierissä Roni Hietaranta kohtaa ruotsalaisen Linus Carlsson Halldinin, Antinheimo viidenneksi sijoitetun irlantilaisen Ammar Elaminin ja Laura Hietaranta kolmanneksi sijoitetun brittiläisen Alicia Dudeneyn.

Laura Hietaranta

Useita suomalaisia on myös mukana nelinpelin puolivälierissä. Välieriin ovat edenneet jo parit Liisa Vehviläinen/Asta Miettinen ja Lucas Forsström/Michael Minasyan (SWE).

KAAVIOT |KUVA-ALBUMI

Torstaina kuului iloisia suomalaisuutisia Ruotsin Järfällasta, kun Oliver Byskata voitti alle 14-vuotiaiden kaksinpelin 2. kategorian Tennis Europe -turnauksessa – lue lisää. Perjantaina nähtiin suomalaisväriä myös nelinpelifinaaleissa. Poikien nelinpelifinaalissa Byskata ja Lenni Loukkola taipuivat ranskalaisparille Leo Cohen Bacrie/Andrea M´Chich 3-6, 6-0, 10-12. Tyttöjen puolella saatiin puolestaan suomalaisvoittaja, kun Sade Scharlin yhdessä italialaisen Federica Urgesin kanssa voitti nelinpelifinaalissa parin Weronika Ewald (POL)/Vlada Kozak (GBR) 7-5, 6-4.

KAAVIOT

Federica Urgesi ja Sade Scharlin

Hyvinkäällä ja Vantaalla pelataan senioreiden väli-ikäluokkien SM-kilpailuja

Hyvinkäällä pelataan 35-, 65-, 75- ja 85-vuotiaiden mestaruuksista ja Vantaalla 45- ja 55-vuotiaiden mitaleista. Hyvinkäällä on jo ratkaistu alla olevien sarjojen mestaruudet – onnea voittajille ja mitalisteille!

65-vuotiaiden naisten kaksinpeli
Sini Saukkonen, HTS – Anna-Liisa Sahlman, Smash 3-6, 6-4, 6-4

65-vuotiaiden naisten nelinpeli
Lea-Marita Blomqvist/Elina Pihko, HVS – Sirkka Laurila/Anna-Liisa Sahlman, Smash 7-5, 1-6, 10-8

Blomqvist/Pihko ja Laurila/Sahlman

65-vuotiaiden miesten kaksinpeli
Ari Malinen, SVS – Jussi Juvakoski, HVS 6-1, 3-0 rtd

75-vuotiaiden miesten kaksinpeli
Hans Söderström, HLK – Rainer Smått, T-61 6-3, 6-4

85-vuotiaiden miesten kaksinpeli
Pentti Seppälä, EVS – Antti Airaksinen, KeuTS WO

65-vuotiaiden miesten nelinpeli
Jussi Juvakoski/Matti Timonen, HVS – Matti Kaistinen, LTS/Ari Malinen, SVS 6-2, 6-4

Kaistinen/Malinen ja Juvakoski/Timonen

75-vuotiaiden miesten nelinpeli
Jaakko Salava, SLT/Hans Söderström, HLK – Heikki Aho/Markku Huostila, TaTS 6-3, 6-2

35-, 65-, 75- JA 85-VUOTIAAT | HYVINKÄÄ
45- JA 55-VUOTIAAT | VANTAA

Heliövaara ja Tenhunen hävisivät alkukierroksilla

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-172) ja japanilainen Toshihide Matsui hävisivät Bangkokin ATP Challenger -turnauksen avauskierroksella toiseksi sijoitetulle australialaisparille Matt Reid/Max Purcell 6-3, 3-6, 4-10. Pyörätuolitennispelaaja Taneli Tenhunen (ITF-67) voitti avausottelunsa Iso-Britanniassa italialaista Luca Spanoa vastaan 6-2, 6-4, mutta taipui toisella kierroksella viidenneksi sijoitetulle hollantilaiselle Ruben Spaargarenille 1-6, 0-6.

$54,160+H ATP CHALLENGER | THAIMAA
ITF WHEELCHAIR 2. KATEGORIA | ISO-BRITANNIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Roni Hietaranta hakee… →