Porsche Junior Team Finland: Hietarannat ja Antinheimo jatkavat Kaarinassa – Byskata mestariksi Ruotsissa

21.2.2019  |  19:41  |  Raportit

Oliver Byskata

Suomalaisjunioreilla on kulkenut pelit hienosti tällä viikolla niin kotimaassa kuin Ruotsissa. Kaarinassa käytävässä kansainvälisessä alle 18-vuotiaiden junioriturnauksessa ovat Laura ja Roni Hietaranta sekä Oskar Antinheimo edenneet kaksinpelin puolivälieriin. Useita suomalaisia on mukana myös nelinpelin puolivälierissä.

Ruotsin Järfällassa puolestaan saatiin suomalaisvoittaja, kun Oliver Byskata voitti alle 14-vuotiaiden turnauksen. Lisäksi huomisissa nelinpelifinaaleissa on suomalaisia mukana.

Suomalaisia kaksin- ja nelinpelin puolivälierissä kovatasoisessa Kaarinan turnauksessa

Kaarinassa junioreiden 4. kategorian ITF World Tennis Tourin kilpailussa oli ja on edelleen mukana useita suomalaisia niin kaksin- kuin nelinpelissä.

Poikien kaksinpelissä on kaksi pelaajaa selvittänyt tiensä kahdeksan parhaan joukkoon kahden voiton turvin. Sijoittamaton Oskar Antinheimo on ollut väkevässä vireessä pääsarjassa, kun ensimmäisellä kierroksella kaatui toiseksi sijoitettu brittiläinen Jack Pinnington Jones 6-1, 6-2 ja toisella kierroksella Niila-Tapio Magga 6-0, 6-1. Ykköseksi sijoitettu Roni Hietaranta voitti avauskierroksella ruotsalaisen Michael Minasyanin 6-0, 6-2 ja paikka puolivälieriin irtosi taisteluvoitolla ranskalaisesta Joshua Dous Karpenschifistä 3-6, 7-5, 6-3. Perjantain puolivälierissä Hietaranta kohtaa tsekkiläisen Matthew William Donaldin ja Antinheimo ranskalaisen Maxime Hillhousen.

Oskar Antinheimo
Roni Hietaranta

Tyttöjen kaksinpelissä on jatkossa ainoastaan toiseksi sijoitettu Laura Hietaranta. Hietaranta on edennyt puolivälieriin voittamalla kaksi venäläispelaajaa Anastasiia Kovalevskaian 6-2, 6-0 ja Diana Lukyanovan 6-1, 7-5. Puolivälierässä asettuu vastaan seitsemänneksi sijoitettu venäläinen Eva Gartseva.

Laura Hietaranta

Nelinpelin puolivälierissä nähdään tytöissä Hietaranta/Klara Milisevic (SWE) ja Liisa Vehviläinen/Asta Miettinen sekä pojissa Hietaranta/Ammar Elamin (IRL), Oliver Saarinen/Jesse De Jager (NED), Lucas Forsström/Minasyan (SWE) ja Juho-Eric Biggs/Axel Eriksson.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
KUVA-ALBUMI

Byskata kaksinpelin valtias Ruotsissa – Byskata/Loukkola ja Scharlin/Urgesi perjantain nelinpelifinaaleissa

Ruotsin Järfällassa pelataan alle 14-vuotiaiden 2. kategorian Tennis Europen turnausta. Turnauksessa oli mukana useita suomalaisjunioreita.

Poikien kaksinpelissä toiseksi sijoitettu Oliver Byskata onnistui parantamaan sijoitustaan yhdellä pykälällä, eli tuloksena oli mestaruus. Välieriin Byskata eteni kolmella suoraan kahdessa erässä tulleella voitolla – puolivälierässä kukistui venäläinen Andrey Kozlov 6-3, 6-1. Finaalipaikan eteen Byskata ahkeroi täydet kolme erää kolmanneksi sijoitettua ranskalaista Leo Cohen Bacrieta vastaan 3-6, 6-3, 6-3. Turnausvoitto varmistui, kun puolalainen viidenneksi sijoitettu Fryderyk Lechno-Wasiutynski antoi luovutusvoiton.

Oliver Byskata

Perjantaisissa nelinpelien finaaleissa on suomalaisilla myös mahdollisuus voittoihin. Tyttöjen finaalissa ovat vastakkain ykköseksi sijoitetut Sade Scharlin/Federica Urgesi (ITA) ja sijoittamattomat Weronika Ewald (POL)/Vlada Kozak (GBR) sekä pojissa sijoittamattomat Byskata/Lenni Loukkola ja ykköseksi sijoitetut Cohen Bacrie/Andrea M´chich (FRA).

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 8/2019 – →