Viikkokatsaus 51/2022 – Kulikova puolivälieriin Intiassa

22.12.2022  |  15:19  |  Raportit

Kulikova pelaa toista perättäistä viikkoa ITF-kilpailuissa Intiassa. Junioreiden maajoukkueet ovat nimetty Winter Cup -turnauksiin.

Kulikova puolivälieriin Intiassa

Anastasia Kulikova (WTA-306) pelaa toista viikkoa putkeen ITF-kilpailussa Intiassa. Viime viikolla Kulikova ylsi Solapurissa pelattavan kilpailun loppuotteluun (lue lisää). Tällä viikolla Kulikova on edennyt Mumbaissa pelattavan kilpailun puolivälieriin. Suomalainen kukisti avauskierroksella karsija Ines Murtan 7-6, 3-6, 6-3. Toisella kierroksella torstaina kaatui puolestaan Ksenia Laskutova 6-3, 6-2.

Puolivälieräottelu on ohjelmassa perjantaina, kun viidenneksi sijoitettu Kulikova saa vastaansa turnauksen toiseksi sijoitetun espanjalaisen Yvonne Cavalle-Reimersin klo 7.30 aamulla Suomen aikaa.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | INTIA

Valintakilpailu pelattu – Winter Cup -maajoukkueet nimetty

Winter Cup on vuosittainen junioreiden sisäkenttien EM-joukkuekilpailu, jossa 12-, 14- ja 16-vuotiaiden maajoukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Vuoden 2023 osalta 12-vuotiaiden turnaus jouduttiin kuitenkin perumaan. Tennis Europe ilmoitti 8.12.2022, että 12-vuotiaiden sarjaa ei pystytä järjestämään, koska pelipaikkoja ei löytynyt tarpeeksi.

Suomalaisjuniorit pelasivat alkuviikosta 14- ja 16-vuotiaiden edustuspaikoista Winter Cup -maajoukkueturnaukseen. Pelaajia valittiin myös suoraan joukkueisiin.

NIMETYT WINTER CUP MAAJOUKKUEET
LISÄTIETOJA – WINTER CUP
VALINTAKILPAILUN TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Finnish… →