Junioreiden maajoukkueet nimetty Winter Cup -turnauksiin

22.12.2022  |  11:27  |  Ennakot

Linus Lagerbohm

Porsche Junior Team Finlandin 14- ja 16-vuotiaat pelaavat perinteisissä Tennis Europen Winter Cup -turnauksissa. Winter Cup on joukkuemuotoinen turnaus, jossa Euroopan maat kilpailevat toisiaan vastaan. Turnausta on pelattu jo vuodesta 1977.

Winter Cup alkaa karsintakierroksilla 3.-5.2.2023. Karsintaturnausten kaksi parasta maata etenevät lopputurnauksiin. 14-vuotiaiden lopputurnaus pelataan 16.-18.2. ja 16-vuotiaiden 17.-19.2.

Tennis Europe ilmoitti valitettavasti, että 12-vuotiaiden turnausta ei pystytä järjestämään, koska pelipaikkoja ja järjestäviä maita ei löytynyt riittävästi. Osa 12-vuotiaiden Suomen joukkueen pelaajista oli tarkoitus ratkaista 7.-9.1.2023 pelattavan 1. Fazer JGP 12v. -osakilpailun tulosten perusteella. Winter Cup -turnauksen peruuntumisen takia, JGP:ssa ei siis pelata paikoista 12-vuotiaiden joukkueisiin.

WINTER CUP

14-vuotiaat tytöt | Izmir, Turkki

Joukkueeseen valittiin suoraan Milla Kotamäki ja Linda Rimpi. Kolmas pelaaja nimettiin joukkueeseen valintakilpailun perusteella.

Kapteeni: Oona Orpana
Pelaajat: Amanda Nicol, Linda Rimpi, Milla Kotamäki

14-vuotiaat pojat | Poznan, Puola

Kaikki joukkueen pelaajat valittiin suoraan turnaukseen ilman valintakilpailua.

Kapteeni: Joonas Jalkanen
Pelaajat: Aatu Niemelä, Alex Tuomolin, Kaius Ketola

16-vuotiaat tytöt | Svedala, Ruotsi

Joukkueeseen valittiin suoraan Iida Heinonen ja Nuppu Palm. Kolmas pelaaja nimettiin joukkueeseen valintakilpailun perusteella.

Kapteeni: Piia Suomalainen
Pelaajat: Daria Bibanina, Iida Heinonen, Nuppu Palm

16-vuotiaat pojat | Istanbul, Turkki

Joukkueeseen valittiin suoraan Felix Alopaeus, Linus Lagerbohm ja Oskari Paldanius. Oskari Paldanius joutui jäämään sivuun joukkueesta. Tästä syystä kolmas pelaaja nimettiin joukkueeseen valintakilpailun perusteella.

Kapteeni: Ville Tuovinen
Pelaajat: Felix Alopaeus, Lassi Vepsäläinen, Linus Lagerbohm

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 51/2022 – →