Viikkokatsaus 50/2020 – Hietarannan vahva meno jatkuu Yhdysvalloissa

11.12.2020  |  07:07  |  Raportit

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta on jatkanut vahvaa kulkuaan ja sijoitettujen pelaajien tiputtamista Orange Bowl -junioriturnauksessa.

HIETARANTA PUOLIVÄLIERIIN ORANGE BOWLISSA

Laura Hietaranta, 16, on edennyt kahdeksan parhaan joukkoon arvostetussa ja epävirallisena alle 18-vuotiaiden MM-kilpailuna pidetyssä Orange Bowl -turnauksessa Yhdysvalloissa.

Maailmanlistalla sijalla 105 oleva suomalainen on ollut erinomaisessa vireessä vihreillä massakentillä pelattavassa turnauksessa. Sijoittamaton suomalainen on tiputtanut jo kaksi sijoitettua pelaajaa jatkosta: toisella kierroksella kaatui turnauksen kolmanneksi sijoitettu ja maailmanlistalla sijalla yhdeksän oleva valko-venäläinen Kristina Dmitruk 6-4, 6-3 sekä torstai-iltana Hietaranta voitti 13. sijoitetun ja maailmanlistan 48. unkarilaisen Natalia Szabaninin 6-1, 6-4.

Perjantaisessa puolivälierässä aikaisintaan klo 21.00 asettuu vastaan tuttu ranskalaispelaaja Oceane Babel. Hietaranta ja Babel olivat turnauksessa nelinpelipari. Babel on turnauksen 12. sijoitettu ja maailmanlistan 42.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF WORLD TENNIS TOUR | ORANGE BOWL (KAAVIOT)
LIVESCORE

Lue myös valmentaja Erik Hakkaraisen mielenkiintoinnen blogi täältä. Suomalaisittain Orange Bowlissa on myös aiemmin koettu ilon hetkiä. Vuonna 2018 tuli Otto Virtasesta ensimmäinen suomalainen turnausvoittaja.

Lisäksi alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella pelaa Anais Fernandez-Laaksonen, joka on Zimbabwessa 5. kategorian turnauksessa. 15-vuotias Fernandez-Laaksonen on vielä mukana nelinpelissä, jossa hän on välierissä. Kaksinpelissä hän yli puolivälieriin asti.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF WORLD TENNIS TOUR | ZIMBABWE

Jaa:

Seuraava uutinen: Hietaranta puolivälieriin Orange… →