Hietaranta puolivälieriin Orange Bowlissa

11.12.2020  |  07:10  |  Raportit

Laura Hietaranta, 16, on edennyt kahdeksan parhaan joukkoon arvostetussa ja epävirallisena alle 18-vuotiaiden MM-kilpailuna pidetyssä Orange Bowl -turnauksessa Yhdysvalloissa.

Maailmanlistalla sijalla 105 oleva suomalainen on ollut erinomaisessa vireessä vihreillä massakentillä pelattavassa turnauksessa. Sijoittamaton suomalainen on tiputtanut jo kaksi sijoitettua pelaajaa jatkosta: toisella kierroksella kaatui turnauksen kolmanneksi sijoitettu ja maailmanlistalla sijalla yhdeksän oleva valko-venäläinen Kristina Dmitruk 6-4, 6-3 sekä torstai-iltana Hietaranta voitti 13. sijoitetun ja maailmanlistan 48. unkarilaisen Natalia Szabaninin 6-1, 6-4.

Perjantaisessa puolivälierässä aikaisintaan klo 21.00 asettuu vastaan tuttu ranskalaispelaaja Oceane Babel. Hietaranta ja Babel olivat turnauksessa nelinpelipari. Babel on turnauksen 12. sijoitettu ja maailmanlistan 42.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF WORLD TENNIS TOUR | ORANGE BOWL (KAAVIOT)
LIVESCORE

Suomalaisittain Orange Bowlissa on myös aiemmin koettu ilon hetkiä. Vuonna 2018 tuli Otto Virtasesta ensimmäinen suomalainen turnausvoittaja.

Jaa:

Seuraava uutinen: Hietaranta upeasti välieriin… →