Viikkokatsaus 50/2018 – Pajulahden TE-turnaus huipentuu ja Kotkassa käynnistyivät SM-kilpailut

13.12.2018  |  18:52  |  Raportit

Yleiset SM-kilpailut ovat käynnistyneet Kotkassa, 14-vuotiaiden Tennis Europe -turnaus vauhdissa Pajulahdessa ja Orpana jatkaa nelinpelissä Turkissa. Lisäksi tänään julkaistiin tuleva miesten harjoitusmaaottelu hallitsevaa maailmanmestari Kroatiaa vastaan 31.1.2019.

Yleiset SM-kilpailut käynnistyneet Kotkassa – livestream tarjolla koko turnauksen ajan

Yleiset SM-kilpailut & 7. Finnish Tour by Toihan käynnistyi torstaina Smash-Kotkan isännöimänä Kotkan Tennishallilla.

Turnauksessa pelataan naisten ja miesten kaksin- ja nelinpelit sekä sekanelinpeli. Turnauksesta lähetetään joka päivä livekuvaa pääkentältä. Alta löydät oleelliset linkit seuraamisen helpottamiseksi.

Kaaviot & otteluohjelma
Livestream
Ennakko

Alle 14-vuotiaiden TE-turnaus Pajulahdessa – Byskata kaksinpelin välierissä

Pajulahdessa käytävä alle 14-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe -junioriturnaus on edennyt välierävaiheeseen. Suomalaisista kaksinpelin neljän parhaan joukossa on poikien puolella Oliver Byskata. Lisäksi Viroa edustava Oulun Verkkopalloseuran Andreas Sillaste on myös välierissä. Tytöissä parhaimpiin kaksinpelisuorituksiin ylsivät puolivälieräpaikoillaan Stella Remander ja Asta Miettinen – puolivälieriin ylsivät poikien puolella myös Juho-Eric Biggs ja Leo Stenlund.

Nelinpelin välieriin ovat selviytyneet kaksikot Byskata/Sillaste, Biggs/Axel Eriksson ja Remander/Liisa Varul (EST).

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Orpana jatkaa nelinpelissä Turkissa

Oona Orpanan (WTA-733) ja Anastasia Kulikovan (WTA-481) kaksinpelit päättyivät Turkin $15,000 ITF-turnauksessa. Kulikova hävisi avauskierroksella ja Orpana kärsi tappion toisella kierroksella.

Orpanan ottelut jatkuvat vielä nelinpelissä, jossa hän ja turkkilainen Ipek Soylu (WTA-597) ovat ykköseksi sijoitettuina edenneet välieriin.

$15,000 ITF-TURNAUS 10.-16.12.2018, TURKKI

Suomi haastaa hallitsevan maailmanmestari Kroatian Talissa 31.1.2019

Suomen miesten tennismaajoukkue avaa vuoden 2019 kotikentällään, kun hallitseva maailmanmestari Kroatia saapuu harjoitusmaaotteluun Talin Tenniskeskukselle torstaina 31.1.2019.

– Ensinnäkin on hienoa, että tällainen tapahtuma järjestetään. Tämä on erinomainen mahdollisuus joukkueellemme pelata kovaa maata vastaan. Seuraava virallinen maaottelumme on vasta syksyllä 2019, joten tämä on meille tärkeä harjoitus tulevia koitoksia silmällä pitäen. Mukava myös päästä haastamaan maailmanmestareita kotiyleisömme eteen, kertoi kapteeni Jarkko Nieminen.

Suomen joukkueessa pelaavat Henri Kontinen (nelinpelin ATP-26), Emil Ruusuvuori (kaksinpelin ATP-365), Patrik Niklas-Salminen (kaksinpelin ATP-430) ja Otto Virtanen (kaksinpelin ATP-832). Kroatialta Suomeen saapuvat huippunelinpelaajat Nikola Mektic (nelinpelin ATP-13) ja Franko Skugor (nelinpelin ATP-28 ja kaksinpelin ATP-552) sekä Borna Gojo (kaksinpelin ATP-464).

Lipunmyynti tapahtumaan aukeaa maanantaina 17.12.2018.

LUE LISÄÄ

ILMOITTAUDU MUKAAN KOULULAISTEN MESTARUUSKILPAILUIHIN 16.12. MENNESSÄ

Perinteinen Koululaisten Mestaruuskilpailu ´18 by Wilson pelataan tänäkin vuonna 26.-30.12.2018 Helsingissä. Kilpailua isännöi HVS-Tennis ja kilpailu pelataan Talin Tenniskeskuksessa sekä Taivallahden Tenniskeskuksessa. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista ja arvostetummista juniorikisoista, jonka voittajia ovat olleet mm. Jarkko Nieminen, Emma Laine ja Harri Heliövaara.

Ilmoittautuminen on lähtenyt hyvin liikkeelle ja mukaan voi liittyä 16.12. asti. Tervetuloa!

ILMOITTAUTUMINEN

Jaa:

Seuraava uutinen: Porsche Junior Team… →