Viikkokatsaus 49/2020 – Heliövaara välieriin Portugalissa

3.12.2020  |  20:25  |  Raportit

Loppuviikon osalta on mielenkiinto erityisesti Harri Heliövaarassa – yltääkö suomalainen jälleen turnausvoittoon?

Heliövaara/Glasspool kahdella voitolla välieriin

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-114) ja brittiläinen Lloyd Glasspool (nelinpelin ATP-154) ovat edenneet välieriin ATP Challenger -turnauksessa Portugalissa. Neljänneksi sijoitettu kaksikko voitti avauskierroksella espanjalaiset Carlos Taberner/Bernabe Zapata Miralles 6-1, 6-3 ja puolivälierässä isäntämaan Goncalo Falcao/Pedro Sousa 6-3, 6-2.

Heliövaara/Glasspool kohtaa perjantaisessa välierässä toiseksi sijoitetut Andre Begemann (GER)/Albano Olivetti (FRA). Ottelu on vuorossa noin klo 17.00 ja tarjolla on livestream. Heliövaara hakee jo kauden neljättä Challenger-turnausvoittoa.

ATP CHALLENGER 80 | PORTUGALI
LIVESTREAM

Fernandez-Laaksonen välierissä Zimbabwessa

Kansainvälisillä juniorikentillä on pelaamassa Anais Fernandez-Laaksonen. Suomalainen on ykkössijoitettuna niin kaksin- kuin nelinpelissä alle 18-vuotiaiden 5. kategorian ITF-turnauksessa Zimbabwessa. Fernandez-Laaksonen on edennyt molemmissa sarjoissa jo välieriin. Turnauksen loppukierrokset pelataan tulevien kahden päivän aikana.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF WORLD TENNIS TOUR, 5. KATEGORIA | ZIMBABWE

TEHO Sport Tennisliiga tauolle – pelit jatkuvat 8.-10.1.2021

TEHO Sport Tennisliiga jäi tauolle vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen – otteluita oli alunperin aikataulutettu tulevalle viikonlopulle. Tennisliitto ja seurat ovat käyneet aktiivista vuoropuhelua ja vaikka SM-tason kilpailutoimintaa voisi jatkaa, niin kaikki osapuolet kokivat ettei se ole tässä tilanteessa kuitenkaan mahdollista.

Tennisliiga jatkuu tämän hetken tiedon mukaan 9.-10.1.2021. Tämän jälkeen on tarkoitus pelata runkosarjojen päätöskierrokset 15.-16.1.2021, jonka jälkeen kausi huipentuisi puolivälieriin ja välieriin 5.-6.2.2021 sekä finaalitapahtumaan 13.2.2021. Muutokset otteluohjelmaan ovat kuitenkin mahdollisia, mikäli koronavirustilanne jatkuu haastavana yhteiskunnassamme.

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara finaaliin kauden… →