Viikkokatsaus 48/2023 – Vasa puolivälieriin Espanjassa, Fazer JGP Masters käynnistyy Turussa

1.12.2023  |  07:00  |  Raportit

Vasa on edennyt kahdeksan parhaan joukkoon ITF-kilpailussa Espanjassa. Turussa pelataan viikonloppuna junioreiden kauden huipentava Fazer JGP Masters.

Vasa puolivälierissä Espanjassa

Eero Vasa on edennyt Espanjan Madridissa pelattavassa $15,000 ITF-kilpailussa puolivälieriin. Vasa (ATP-1063) on voittanut kaksi ottelua kuluvalla viikolla ja kohtaa perjantaina kilpailun puolivälierissä seitsemänneksi sijoitetun David Perez Sanzin (ATP-688). Kaksikko on tuttu toisilleen sillä he pelasivat yhdessä nelinpeliä tämän viikon kilpailussa, jossa heidän tie kuitenkin katkesi ensimmäiselle kierrokselle.

Lisäksi Stella Remander oli mukana ITF-kiertueella tällä viikolla Tunisiassa.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Fazer JGP Masters Turussa viikonloppuna

Junioreiden kausi huipentuu Turussa pelattavaan Fazer JGP Masters -kilpailuun viikonloppuna 1.-3.12. Turnauksessa pelaavat kauden aikana kahdeksan eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa 10-, 12-, 14- ja 16-vuotiaiden luokissa Yearly Race -laskennassa. Vetäytymisten vuoksi kilpailuun on kutsuttu laskennassa seuraavana olevia pelaajia. Fazer JGP Mastersin kaaviot ja otteluohjelmat ovat näkyvissä Ässässä.

Kilpailu käynnistyy neljän hengen alkulohkoista, josta etenee jatkoon kaksi parasta. Välierissä kohtaavat eri alkulohkojen ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneet. Välierien voittajat pelaavat mestaruudesta sunnuntaina. Jokaisen ikäluokan Mastersin voittaja palkitaan matkalla kansainväliseen tennistapahtumaan tai -kilpailuun.

FAZER JGP MASTERS | TURKU, TVS

Vuonna 2023 Fazer JGP kiertue on koostunut kuudesta osakilpailusta, jotka pelattiin 13 paikkakunnalla. Yhteensä pelaajia on kilpailuihin osallistunut vuonna 2023 yli 1400 ja se on tavoittanut jo sadoittain perheitä ympäri Suomea. Tutustu tarkemmin Fazer JGP -kiertueeseen täältä.

Junioreita maailmalla

Kuluvalla viikolla suomalaisjunioreita on pelannut alla olevissa alle 18-vuotiaiden ITF-kilpailuissa. Välieriin ovat edenneet J100-kategorian kilpailussa Latviassa Linus Lagerbohm (HVS) sekä J30-kategorian kilpailussa Etiopiassa Anicia Hammoud. Molemmissa kilpailuissa välierät ovat ohjelmassa perjantaina.

J100 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LATVIA
J30 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | ETIOPIA
J30 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | NORJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Hallitseva ulkokenttien mestari… →