Hallitseva ulkokenttien mestari Haavisto valmiina SM-kisoihin – ”Odotan hyviä matseja”

1.12.2023  |  10:58  |  Ennakot

Sisäkenttien SM-kilpailuiden kaksinpelien mielenkiintoisimpiin seurattaviin kuuluu ehdottomasti hallitseva ulkokenttien Suomen mestari Ella Haavisto. SM-kisat järjestetään Hyvinkäällä 11.-17.12.

Ammattilaiskentille tähyävä Smashin pelaaja muistelee kesän kisaa lämmöllä; kaksinpelin lisäksi kultaa tuli nelinpelistä yhdessä Stella Remanderin parina.

”Tietenkin on hyvät muistot tuplakullasta. Muistan pelien menneen tasaisen hyvin ja taistelin joka pisteestä, mikä tuotti tulosta.”

Haavisto on myös vuoden 2021 sisäkenttien kultamitalisti, eli mestaruusmuistoja löytyy myös katto pään päältä.

”Odotan hyviä matseja ja tavoite on toteuttaa omaa peliä mahdollisimman hyvin, jonka kautta tulisi onnistumisia ja hyviä tuloksia. Ja lähden tietenkin nauttimaan peleistä”, kiteyttää Haavisto odotuksiaan Hyvinkäälle.

Miesten kaksinpelin ilmoittautuneiden joukosta löytyy nelinpeliässä Harri Heliövaara. Heliövaara, nelinpelin maailmanlistan 29. ja grad slam -turnausvoittaja, on urallaan voittanut kolme kertaa kaksinpelin sisäkenttien mestaruuden 2010, 2014 ja 2016. Ulkokentiltä on mestaruuksia vuosilta 2008, 2009, 2015, 2018 ja 2019. Lisäksi nelinpelistä on kultaa sisäkentiltä 2019 ja 2021 sekä ulkokentiltä 2009 ja 2019.

LUE LISÄÄ HELIÖVAARASTA

SM-mitaleista pelataan kaksin- ja nelinpeleissä sekä sekanelinpelissä. Mitaleiden lisäksi on palkintorahaa jaossa yhteensä peräti 11 875 euroa.

SM-kilpailuun ilmoittautuminen päättyy 3.12. klo 23.59. Ilmoittaudu mukaan täältä. Kaikkien kisaan tulevien tulee etukäteen suorittaa Puhtaasti ja Reilusti Paras -verkkokoulutukset: Puhtaasti Paras | Reilusti Paras.

 

KATSO KAIKKI SM-MESTARIT

Kuuntele myös Verkolla-podcast, jossa tulevan SM-kisan kisajohtaja ja HyTS:n toiminnanjohtaja Gabor Lovro avaa seuratoiminnan maailmaa sekä myös SM-kisoja.

”Henkilökohtaisesti odotan, että pääsemme seurana tarjoamaan jäsenillemme lähietäisyydeltä äärimmäisen laadukasta kansallista huipputennistä. Nyt on tenniksessä buumi ja yleisö löytää ja on löytänyt lehtereille. Kovia pelaajia ja otteluita on tulossa.”

Jaa:

Seuraava uutinen: Fazer JGP Masters… →