Viikkokatsaus 48/2020 – Pajulahden ITF-turnaus loppuhuipennusta vaille valmis

27.11.2020  |  08:40  |  Raportit

Loppuviikosta seurataan kuinka Pajulahden junioreiden ITF-turnaus päättyy. Otto Virtasen ottelut tulivat puolestaan päätökseensä Bratislavassa.

Pajulahden ITF-turnauksen välierät perjantaina

Alle 18-vuotiaiden ITF-turnaus on loppuhuipennustaan vaille valmis Pajulahdessa. Turnaus on pelattu erityisjärjestelyin vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen: kilpailuun sai osallistua  poikkeuksellisesti vain suomalaiset ja Suomessa asuvat pelaajat. Lisäksi osallistumisoikeus oli pelaajilla, jotka saapuivat maista, josta rajaliikenne on normalisoitunut.

Perjantaina pelataan välieriä ja lauantaina ovat vuorossa loppuottelut. Alla ovat välieräparit:

Kaksinpelit – klo 11.00 alkaen
[1] Stella Remander – [4] Sade Scharlin
[2] Elisabeth Iila – [6] Emma Eerola

[1] Oskar Antinheimo – Juho-Eric Biggs
[2] Min Jae Kim – [3] Tuomas Rikkonen

Nelinpelit – aikaisintaan klo 13.00
[1] Stella Remander/Sade Scharlin – [3] Emma Kuusisto/Marissa Minetti
[2] Emma Eerola/Emelie Gabran – [4] Stella Erlund/Lotta Heiskanen 6-1, 6-0

[1] Tuomas Rikkonen/Otso Martikainen – [3] Julius Leino/Vatsal Rukhaiyar
[2] Juho-Eric Biggs/Axel Eriksson – Felix Alopaeus/Max Alopaeus

ALLE 18-VUOTIAIDEN ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR | PAJULAHTI

Virtanen taipui toisella kierroksella

Otto Virtanen (ATP-608) voitti yhden ottelun $15,000 ITF-turnauksessa Slovakiassa ennen taipumista toisella kierroksella. 19-vuotias suomalainen haastoi neljänneksi sijoitetun Artem Dubrivnyyn (ATP-442) kolmieräiseen otteluun, mutta taipui lopulta 6-2, 3-6, 4-6. Virtanen kärsi ottelussa selkävaivoista, joiden johdosta hän vetäytyi nelinpelistä. Pelaaja kertoi tunteneensa kipuja, mutta uskoi ettei kyseessä ole vakavampi vamma.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | BRATISLAVA

TENNISLIITON SYYSKOKOUS 28.11.2020 HELSINGISSÄ

Suomen Tennisliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään 28.11.2020 klo 12.00 alkaen Helsingissä. Kokouspaikkana toimii Taitotalon auditorio (Valimotie 8, 00380 Helsinki).

Koronaepidemian johdosta pyydämme kokousedustajia ilmoittamaan osallistumisestaan etukäteen sähköpostitse toimisto(at)tennis.fi. Suosittelemme yhtä kokousedustajaa per jäsenseura. Kokousta voi seurata myös etänä Teamsilla, toimitamme kokouksen seurantalinkin ilmoittautuneille (mainitse tämä erikseen viestissäsi). Vain kokouksessa paikalla olevilla on mahdollisuus äänestää kokousasioista. Kokouksen järjestelyissä otetaan huomioon pääkaupunkiseudulle annetut uudet koronalinjaukset.

Kokouksessa valitaan neljä hallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle. Agendalla on myös toimintasäännön muuttaminen, jäsenmaksujen ja muiden maksujen vahvistaminen, liiton tulevien vuosien strategian vahvistaminen ja vahvistetaan myös talousarvio ja toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle.

KOKOUSMATERIAALIT

Jaa:

Seuraava uutinen: Petja Nykäsestä tenniksen… →