Viikkokatsaus 47/2018 – Anttila turnausvoittoon Boliviassa ja Hietaranta tavoittelee mestaruuksia Pajulahdessa

23.11.2018  |  08:24  |  Raportit

Alexandra Anttila juhlii nelinpelin voittoa 3. kategorian ITF-junioriturnauksessa Boliviassa

Juniorit ovat olleet erinomaisessa vireessä tällä viikolla ITF-turnauksissa – Alexandra Anttila juhlii nelinpelin mestaruutta Boliviassa ja Laura Hietaranta pelaa perjantaina kaksin- ja nelinpelin finaaleissa Pajulahdessa. Ammattilaiskentillä Mia Eklund on kaksinpelin puolivälierissä Tunisiassa ja viikonloppuna on sitten vuorossa Luokkamestaruussarjan päätösturnaukset Kaarinassa ja Turussa.

Hietaranta kaksin- ja nelinpelin loppuotteluissa Pajulahden ITF-junioriturnauksessa

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta, 14, on edennyt Pajulahdessa järjestettävän alle 18-vuotiaiden 5. kategorian ITF-junioriturnauksen kaksin- ja nelinpelin finaaleihin. Loppuottelut pelataan perjantaina alkaen klo 10:00.

Hietaranta on edennyt finaaleihin neljällä kaksinpeli- ja kolmella nelinpelivoitolla. Kaksinpelin loppuottelussa perjantaina klo 10:00 alkaen ykköseksi sijoitettu suomalainen kohtaa toiseksi sijoitetun ranskalaisen Oceane Babelin. Nelinpelissä kolmanneksi sijoitetut Hietaranta ja virolainen Aurelia Riga kohtaavat loppuottelussa neljänneksi sijoitetun armenialais-turkkilaiskaksikon Yeva Avetisyan/Aysegul Mert – ottelu pelataan kaksinpelifinaalin jälkeen.

Poikien puolella parhaimmasta suomalaissuorituksesta vastasi Mikael Martikainen etenemällä kaksin- ja nelinpelissä välieriin.

LUE LISÄÄ

Laura Hietaranta

Anttila nelinpelin turnausvoittoon Boliviassa

Porsche Junior Team Finlandin Alexandra Anttila on voittanut 3. kategorian ITF-junioriturnauksen nelinpelin Boliviassa. Anttila pelasi yhdessä slovenialaisen Metka Komacin kanssa – 17-vuotiaat pelaajat etenivät loppuotteluun ilman erätappioita massalla pelatussa turnauksessa.

Ykköseksi sijoitettu pari voitti välierässä kolmanneksi sijoitetun kaksikon Jimar Geraldine Gerald Gonzalez (CHI)/Guillermina Grant (URU) 6-2, 7-6. Loppuottelussa neljänneksi sijoitetut yhdysvaltalainen Tara Malik ja virolainen Saara Orav tarjosivat kovan vastuksen, mutta lopulta mestaruus irtosi erin 6-1, 4-6, 10-8.

Anttila ylsi myös kaksinpelissä hienosti neljän parhaan joukkoon. Anttila on juhlinut tänä vuonna ITF-kiertueella yhden kaksinpelin ja kahden nelinpelin mestaruuksia.

TULOKSET, 3. KATEGORIA, BOLIVIA

2. kategorian ITF-junioriturnauksessa Israelissa pelasivat Roni Hietaranta ja Ella Haavisto. Nuorten pelaajiemme oli tällä kertaa taivuttava turnauksen alkuvaiheilla.

KAAVIOT, 2. KATEGORIA, ISRAEL

LUOKKAMESTARUUSSARJA HUIPENTUU PÄÄTÖSTURNAUKSIIN LOUNAIS-SUOMESSA

Tälle vuodelle lanseerattu Luokkamestaruussarja huipentuu viikonloppuna 23.-25.11. pelattaviin Masters-turnauksiin. Kaarinassa Åbo Lawn-Tennis Klubb isännöi B- ja C-luokkia, Turussa TVS-Tennis johtaa D- ja E-luokkien päätöskilpailuja.

Katso päätösturnausten kaaviot: B- ja C-luokat & D- ja E-luokat

Eklund kaksinpelin puolivälierissä Tunisiassa

Mia Eklundin (WTA-729) menneet kaksi viikkoa Tunisiassa ovat tuoneet yhden nelinpelimestaruuden ja yhden nelinpelin finaalipaikan $15,000 ITF-turnauksissa. Tällä viikolla Eklund pelaa saman arvoisessa turnauksessa ja on nyt puolestaan edennyt kaksinpelissä kahdeksan parhaan joukkoon.

Kahdeksanneksi sijoitettu Eklund on ottanut kaksi voittoa. Perjantaisessa puolivälierässä on vastassa ykköseksi sijoitettu yhdysvaltalainen Chiara Scholl (WTA-326).

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennis 88 Mikkeli… →