Tennis 88 Mikkeli ja Mikkelin Tennisseura yhdistyvät vuoden vaihteessa

23.11.2018  |  09:58  |  Artikkeli, Seurat

Tennis 88 Mikkeli ja Mikkelin Tennisseura yhdistyvät - kuvassa Juhani Kauppinen, Juha Närhi, Jouko Ahola ja Jukka Häyrinen, kuva: Länsi-Savo

Mikkeliläisessä tenniksessä tapahtuu muutos vuoden vaihteessa, kun Tennis 88 Mikkeli (T-88) ja Mikkelin Tennisseura (MTS) yhdistävät voimansa. Toiminta jatkuu MTS:n nimellä. Huoli lajin asemasta sai seurapäättäjät yhdistämään voimansa.

Mikkeliläisten tennisseurojen yhdistyminen on ollut jo usean vuoden ajan puheenaiheena, mutta viime keväänä yhdistymishanke sai tuulta purjeisiinsa. MTS otti asian esille yleisessä kokouksessaan, jossa yhdistymisneuvotteluille annettiin myönteinen kanta. Myös T-88:n puolella yhdistymiselle annettiin vihreää valoa.

Yhdistymisneuvottelut sujuivat hyvin ja lokakuussa T-88:n ylimääräinen seurakokous teki yksimielisen päätöksen lakkauttaa seura 31.12.2018 ja yhdistyä MTS:n kanssa. Seurat päätyivät siis jatkamaan toimintaa perinteikkään vuonna 1929 perustetun Mikkelin Tennisseuran (MTS) nimellä.

– Yhdistymisen tarkoituksena on vahvistaa mikkeliläisen tenniksen asemaa nuorten ja myös seniorien harrastuksena ja tarjota laadukasta valmennusta kilpapelaajille, kertovat T-88:n puheenjohtaja Jussi Kauppinen ja varapuheenjohtaja Jukka Häyrinen sekä MTS:n puheenjohtaja Juha Närhi ja varapuheenjohtaja Jouko Ahola yhdistymisestä paikallisen Länsi-Savon haastattelussa.

Kauppinen, Häyrinen, Närhi ja Ahola kertoivat myös olosuhteiden olevan lajin harrastamiselle kohdillaan Mikkelissä ja taloudellisten resurssien olevan yhdistymisen myötä laajemmat. T-88:n nykyinen varapuheenjohtaja Häyrinen jatkoi, että kasvaneiden voimavarojen myötä toimintaa pyritään myös parantamaan jaosten kautta. Aikaisemmin tilanne oli se, että työt kasaantuivat muutamien ihmisten harteille – yhdistymisen myötä tähän tartutaan ja perustetaan jaoksia vastuualueineen.

Yhdistymisen johdosta uuden seuran jäsenmäärä on noin sadassa. Seura toimii sisäkaudella Sport Forum -liikuntakeskuksen kahdella sisäkentällä ja ulkokaudella pelaajilla on käytössä Kalevankankaan neljä massakenttää sekä Suomen Nuoriso-opiston kaksi massakenttää. Myös kaupungin ulkokenttiä on kesäaikaan käytettävissä ympäri Mikkeliä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Hietaranta tuplamestariksi Pajulahdessa… →