Hietaranta kaksin- ja nelinpelin loppuotteluihin Pajulahden ITF-junioriturnauksessa

22.11.2018  |  16:07  |  Raportit

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta, 14, on edennyt Pajulahdessa järjestettävän alle 18-vuotiaiden 5. kategorian ITF-junioriturnauksen kaksin- ja nelinpelin finaaleihin. Loppuottelut pelataan perjantaina.

Ykköseksi sijoitettu Hietaranta on ollut vakuuttavassa kunnossa Pajulahden sisäkentillä. HVS-Tenniksen pelaaja ei ole hävinnyt erääkään pelaamissaan neljässä kaksinpelissä ja kolmessa nelinpelissä.

Kaksinpelissä Hietaranta kukisti puolivälierässä sijoittamattoman ruotsalaisen Tilde Stromquistin 6-1, 6-1 ja torstain välierässä kaatui kolmanneksi sijoitettu venäläinen Milana Zhabrailova 6-4, 6-3. Perjantaina pelattavassa loppuottelussa asettuu vastaan toiseksi sijoitettu ranskalainen Oceane Babel. Nelinpelissä Hietaranta ja virolainen Aurelia Riga ovat kolmanneksi sijoitettuina edenneet loppuotteluun – välierässä heidän ei tarvinnut lyödä lyöntiäkään, kun vastustajat joutuivat antamaan luovutusvoiton. Finaalissa turnausvoiton esteenä on neljänneksi sijoitettu armenialais-turkkilaiskaksikko Yeva Avetisyan/Aysegul Mert.

Muista suomalaisista parhaimpiin suorituksiin ylsivät Mikael Martikainen kaksin- ja nelinpelin välieräpaikoillaan; Clarissa Blomqvist kaksinpelin puolivälieräpaikalla sekä duot Oliver Saarinen/Oskar Antinheimo, Blomqvist/Peppi Ramstedt ja Fiona Kallio/Emilia Hartman nelinpelin puolivälieräsijoituksilla.

KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 47/2018 – →