Viikkokatsaus 42/2021 – Heliövaara/Middelkoop aloittivat voitolla, seniori- ja juniorikisat huipentuvat

21.10.2021  |  09:41  |  Raportit

Kuva: ATP

Harri Heliövaara tavoittelee torstai-iltana välieräpaikkaa Moskovassa, Pajulahdessa kansainvälisen junioriturnauksen päätöskierrokset ja super-senioreiden MM-kilpailuissa suomalaisia mitalipeleissä.

Heliövaara/Middelkoop aloitti voitolla – torstaina vastassa kovalyöntiset venäläiset

Ensimmäistä kertaa yhdessä pelaavat Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-79) ja hollantilainen Matwe Middelkoop (nelinpelin ATP-38) etenivät puolivälieriin Moskovan ATP-turnauksessa. Kaksikko voitti avauskierroksella venäläisparin Aslan Karatsev/Richard Muzaev 6-4, 6-4. Lue lisää ottelusta Heliövaaran blogista.

– Oma peli oli suorastaan erinomaista, ja Matwen kanssa kemia toimi loistavasti, joten innolla odotetaan mitä tulevat päivät tuovat tullessaan, kirjoitti Heliövaara blogitekstissään.

Torstaina puolivälierässä aikaisintaan klo 18.00 tulee vastaan jälleen venäläispari Karen Khachanov/Andrey Rublev.

ATP250 | MOSKOVA

ITF-kiertueella Peetu Pohjolan oli taipuminen kaksinpelin karsinnoissa Espanjassa.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

Porsche Junior Team Finland: Pajulahdessa alle 18-vuotiaiden kansainvälinen ITF-turnaus

Pajulahdessa pelataan tällä viikolla alle 18-vuotiaiden alimman tason kansainvälinen ITF-turnaus. Torstaina ovat luvassa kaksinpelien puolivälierät ja nelinpelien välierät

Kaksinpeleissä on edetty puolivälierävaiheeseen. Suomalaisista ovat vielä mukana tytöissä Sade Scharlin, Marissa Minetti ja Asta Miettinen sekä pojissa Emil Matikainen ja Lenni Loukkola. Tyttöjen nelinpelissä nähdään loppuottelussa varmuudella sinivalkoista väriä, kun välierävaiheessa ovat parit Scharlin/Aada Inna, Miettinen/Mariella Gelbke (GER) ja Eeva Ristola/Mariela Pluutus (EST).

J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | PAJULAHTI

Lisäksi junioreita on pelaamassa Gran Canarialla Espanjassa alle 12- ja 14-vuotiaiden turnauksessa.

ALLE 12- JA 14-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | ESPANJA

Senioreiden SM-kilpailut Hyvinkäällä ja super-senioreiden MM-kilpailut Espanjassa

Tällä viikolla pelataan Hyvinkäällä 60-, 70- ja 80-vuotiaiden SM-kilpailut. Turnauksen vanhempien ikäluokkien otteluita on saatu jo päätökseensä ja turnauksen loput pelit pelataan loppuviikon aikana.

60/70/80V SM-KILPAILUT | HYVINKÄÄ

Lisäksi super-senioreiden, eli 65-90 -vuotiaat, henkilökohtaiset MM-kilpailut ovat vauhdissa Espanjassa. 75-vuotiaissa on Marja-Liisa Hedman edennyt kaksinpelin puolivälieriin ja sekanelinpelissä Hedman/Kari Saarela on jo upeasti välierissä. Lisäksi 70-vuotiaiden nelinpelissä on Tuija Hannukainen edennyt välieriin yhdessä saksalaisen Heide Froeysokin kanssa.

SUPER-SENIOREIDEN MM-KILPAILUT | ESPANJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Middelkoop välieriin Moskovan… →