Heliövaara/Middelkoop välieriin Moskovan ATP-turnauksessa

21.10.2021  |  20:37  |  Raportit

Harri Heliövaara ja hollantilainen Matwe Middelkoop etenivät nelinpelin välieriin ATP-turnauksessa Moskovassa.

Heliövaara (nelinpelin ATP-79) pääsi takaportin kautta Middelkoopin (nelinpelin ATP-38) pariksi ja jälki on ollut vakuuttavaa. Ensimmäistä kertaa yhdessä pelaava suomalais-hollantilaispari on jo kahteen kertaan poistunut kentältä voittajana.

Torstaisessa puolivälierässä olivat vastassa maailman kaksinpelieliittiin kuuluvat venäläiset Karen Khachanov ja Andrey Rublev. Khachanov voitti kesällä olympialaisissa kaksinpelin hopeaa ja Rublev tuuletti sekanelinpelin kultaa.

Puolivälierästä tuli tasainen koitos, jossa venäläispari sai täyden tuen kotiyleisöltä. Heliövaara/Middelkoop ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt, vaan he ottivat taisteluvoiton erin 6-4, 2-6, 10-7.

– Oli aika henkisesti rankka ottelu tänään. Oma pelini ei lähtenyt oikein missään vaiheessa rullaamaan. Onneksi parini oli rautaa ja itsekin löysin ottelu-tie-breikkiin parit huippusuoritukset, kommentoi Heliövaara.

– Kuitenkin kokonaisuutena tämä on mieltä lämmittävä suoritus, ottaa tällainen päänahka vielä heidän kotikentällään.

Heliövaara/Middelkoop kohtaavat lauantaisessa välierässä voittajat ottelusta Andres Molteni/Santiago GonzalezAriel Behar/Gonzalo Escobar.

ATP250 | MOSKOVA

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Middelkoop loppuotteluun Moskovassa… →