Viikkokatsaus 41/2019 – Kontinen/Peers tippui Shanghaissa, Orpanalle makea voitto, TEHO Sport Tennisliigan avausviikonlopun kokoonpanot julkaistu

10.10.2019  |  18:24  |  Raportit

Ammattilaiskentillä Henri Kontisen ja John Peersin pelit päättyivät Shanghain Masters-turnauksessa. Sen sijaan Oona Orpana otti uransa kovimman voiton ja eteni puolivälieriin Ranskassa. Viikkokatsauksessa myös vahva kattaus viikonloppuna alkavasta TEHO Sport Tennisliigasta.

TEHO Sport Tennisliigan kausi alkaa täysillä kierroksilla 12.-13.10.

TEHO Sport Tennisliiga alkaa tulevana viikonloppuna täysillä miesten ja naisten kierroksilla. Alla olevasta uutisesta saat kaiken oleellisen haltuun sarjan seuraamiseksi.

• avausviikonlopun otteluparit
  • joukkue-esittelyt & kauden otteluohjelma
  • livestream & livescores
  • sarjan ja otteluparin pelimuodot

TENNISLIIGAN KAUSIENNAKKO

KONTINEN/PEERS HÄVISI SHANGHAIN MASTERSIN TOISELLA KIERROKSELLA – Orpana puolivälierissä Ranskassa

Henri Kontinen ja John Peers hävisivät niukasti Shanghain Masters-turnauksen toisella kierroksella neljänneksi sijoitetulle parille Raven Klaasen/Michael Venus 7-6, 1-6, 8-10.

ATP MASTERS 1000 | SHANGHAI

Viime viikolla $15,000 ITF-turnauksen loppuottelussa ollut Oona Orpana (WTA-512) pelaa tällä viikolla pykälää kovatasoisemmassa turnauksessa Ranskassa. Orpana voitti avauskierroksella ranskalaisen Manon Leonardin (WTA-618) 6-3, 6-2 ja otti toisella kierroksella uransa kovimman voiton kuudenneksi sijoitetusta saksalaisesta Antonia Lottnerista (WTA-215) 6-3, 6-3. Orpana pelaa perjantaina puolivälierässä.

$25,000+H ITF WORLD TENNIS TOUR | RANSKA

Lisäksi pyörätuolitennispelaaja Taneli Tenhunen avaa kisaurakkansa Turkissa loppuviikosta.

ITF WHEELCHAIR | TURKKI

PORSCHE JUNIOR TEAM FINLAND: HIETARANTA TIPPUI ESPANJASSA

Laura Hietarannan taival katkesi kaksinpelin avauskierrokselle ja nelinpelin puolivälieriin kovatasoisessa alle 18-vuotiaiden ITF-turnauksessa Espanjassa.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 2. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

5. CINIA JGP -OSAKILPAILUT TAMPEREELLA, TURUSSA JA HELSINGISSÄ 11.-14.10.

Vuoden toiseksi viimeiset Cinia Junior Grand Prix -osakilpailut pelataan 11.-14.10. Tampereen Tenniskeskuksella iskevät 10- ja 14-vuotiaat, Helsingin Laajasalon Tennishallilla 12-vuotiaat ja Turussa Jarkko Nieminen Areenalla 16-vuotiaat. Katso kaaviot ja lisätiedot alla olevista linkeistä.

10- JA 14-VUOTIAAT 5. CINIA JGP | TAMPERE, TATS
12-VUOTIAAT 5. CINIA JGP | HELSINKI, SATA
16-VUOTIAAT 5. CINIA JGP | TURKU, TVS

Sarjojen parhaimmat pelaajat kutsutaan kauden päättävään Masters-turnaukseen, joka pelataan Turussa 6.-8.12.