Smash ry hakee tapahtumavastaavaa

11.10.2019  |  10:20  |  Seurat

Toiminnan laajentuessa Suomen suurin mailapeliseura Smash ry hakee tapahtumavastaavaa. Päätoimipaikkana on Helsingin toimipiste.

Smash ry on Helsingissä, Espoossa ja Kotkassa toimiva tennis-, sulkapallo-, squash-, padel-, racketlon- ja pöytätennisseura, joka edistää sekä harrastus- että kilpailutoimintaa edellä mainittujen lajien parissa. Toiminnan perusstrategiana on olla tehokkaasti toimiva kasvattajaseura pääkaupunkiseudulla ja Kymenlaaksossa yli 2000 jäsenelle. Tavoitteena on tarjota aukoton järjestelmä pelaajan kehittymiselle aloittelijasta Suomen huipun kautta kansainväliselle kentille unohtamatta tarjota vaihtoehtoa myös lajien harrastajalle.

Tapahtumavastaavan tehtäviin kuuluu eri lajien seuratoiminnan, tapahtumien ja kilpailujen ideointi, suunnittelu, kehittäminen ja järjestäminen sekä hallinnointi yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Hakijan vastuualueita voidaan mahdollisesti muokata hakijan toiveiden sekä erikoisosaamisen mukaan.

Tarjoamme hyvät työolosuhteet, työntekijän omaa kehittymistä tukevan ympäristön ja kollegat sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Odotamme valittavalta henkilöltä ulospäinsuuntautuneisuutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, liikunta-alan koulutusta ja intohimoa mailapeleihin.

Työsopimus on määräaikainen 1.1.-31.12.2020. On kuitenkin mahdollista, että työsuhde jatkuu tämän jälkeenkin. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputöitä

Lisätietoja sekä vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 15.11.2019 mennessä Smash ry:n toiminnanjohtaja Tapio Totrolle, p. 040 511 0666, tapio.totro(at)finlandtennis.com.

Jaa:

Seuraava uutinen: Mia Eklund päätti… →