Viikkokatsaus 40/2021 – I. Vasa ja Heliövaara iskussa, TEHO Sport Finnish Tour alkaa Kotkassa

8.10.2021  |  09:02  |  Raportit

Ammattilaiskentillä positiivisia suomalaisuutisia ja perjantaina alkaa TEHO Sport Finnish Tour Kotkassa.

Heliövaara välierissä ja I. Vasa ensimmäistä kertaa puolivälierässä ammattilaiskiertueella – Ruusuvuori aloittaa Indian Wellsin Mastersin perjantai-iltana

Pääsarjat käynnistyivät Indian Wellsin ATP Masters -turnauksessa 7.10. Emil Ruusuvuori (ATP-78) kohtaa perjantai-iltana klo 21.00 saksalaisen Dominik Koepferin (ATP-65). Ruusuvuori ja Koepfer ovat pelanneet yhdessä nelinpeliä kiertueella, mutta nyt he ovat ensimmäistä kertaa verkon vastakkaisilla puolilla. Turnausta voit seurata Eurosport Playerin kautta.

ATP MASTERS 1000 | INDIAN WELLS

ATP Challenger -kiertueella on pelaamassa Harri Heliövaara/Roman Jebavy on edennyt kahdella voitolla välieriin Espanjassa. Ykköseksi sijoitettu suomalais-tsekkiläispari kohtaa perjantaina aikaisintaan klo 15.00 parin Teymuraz Gabashvili/Dimitar Kuzmanov. Ottelusta tulee livestream täältä.

ATP CHALLENGER 80 | ESPANJA – LIVESTREAM

ITF-kiertueelta tulee myös ilouutisia, sillä Iiro Vasa on edennyt ensimmäistä kertaa kaksinpelin puolivälieriin ITF-tasolla Dohassa. Vasa on voittanut kaksi ottelua, eilen kukistui komeasti toiseksi sijoitettu Yanki Erel (ATP-557) 6-4, 3-6, 7-6(2). Puolivälierässä asettuu vastaan seitsemänneksi sijoitettu Ryan James Storrie (ATP-885). Samassa turnauksessa on Patrik Niklas-Salminen edennyt nelinpelin välieriin. Espanjassa ylsi Eero Vasa nelinpelin puolivälieriin.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | DOHA
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

Kovatasoinen TEHO Sport Finnish Tour Kotkassa 8.-10.10. – vahvat suomalaiset haastavat virolaiset ammattilaispelaajat

TEHO Sport Finnish Tour jatkuu viikonloppuna 8.-10.10. kovatasoisella osakilpailulla Kotkassa. Turnausta voit seurata Ruutu Urheilun kautta lauantaista alkaen. Turnauksessa on jaossa yhteensä 10 000 euroa palkintorahaa – voittajat kuittaavat 2000 euroa.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Osallistujakaarti on kova. Niin naisten kuin miesten ykkössijoitetut tulevat lahden toiselta puolelta: virolaiset ammattilaispelaajat Vladimir Ivanov (ATP-755) ja Elena Malygina (WTA-678). Pelaajat ovat olleet Suomessa kilpailemassa aiemminkin, erityisesti TEHO Sport Tennisliigassa, jossa he edustavat tulevallakin kaudella Smashia. Virolaisia ovat haastamassa naisissa mm. maajoukkuepelaajat Laura Hietaranta (HVS) ja Ella Haavisto (Smash) sekä miehissä entinen ammattilainen Juho Paukku (Break Point) ja järjestävän seuran toivo Ville-Petteri Ahti (Smash-Kotka)

LUE KOKO ENNAKKO & KATSO RUUDUN LÄHETYSAIKATAULU

Junioreita kansainvälisillä kentillä

Tällä viikolla on myös suomalaisjunioreita tavoittelemassa menestystä seuraavilla pelipaikoilla. Ruotsissa on Otso Martikainen edennyt kaksinpelin puolivälieriin ja Ranskassa Milla Kotamäki on nelinpelin loppuottelussa.

J4 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | RUOTSI
J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LATVIA
ALLE 12-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIAN TENNIS EUROPE | RANSKA

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Touria pelataan Joensuussa ja Tuusulassa

Suositut Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour -tapahtumat jatkuvat Joensuussa 9.10. ja Tuusulassa 10.10. Ilmoittaudu mukaan tapahtumiin ja myös marraskuun 6. päivä pelattaviin tapahtumiin Lohjalla, Salossa ja Savonlinnassa.

Tykkimäki Mini- ja miditennis Tour on lapsille suunnattu alueellinen kilpailusarja, jossa pelataan pienemmillä kentillä, pehmeämmillä palloilla ja lyhyempiä otteluita.

TYKKIMÄKI MINI- JA MIDITENNIS TOUR

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →