Viikkokatsaus 4/2022 – Kulikova jatkoon Isossa-Britanniassa, 18-vuotiaiden SM-kisat pelataan viikonloppuna Hangossa

27.1.2022  |  17:47  |  Raportit

Anastasia Kulikova

Kulikova on voittanut viikon kaksi ensimmäistä otteluaan Britanniassa. Kulikovan otteiden lisäksi viikonloppuna riittää jännitettävää, kun kotimaan kentillä taistellaan junioreiden SM-mitaleista.

Kulikova puolivälieriin Briteissä

Anastasia Kulikova on edennyt puolivälierävaiheeseen Isossa-Britanniassa pelattavassa $25,000 ITF-turnauksessa. Turnauksen kolmanneksi sijoitettu Kulikova on urakoinut kahdessa ensimmäisessä ottelussa jo täydet kuusi erää. Ensimmäisellä kierroksella kaatui Lauryn John-Baptiste lähes 3,5 tunnin taistelun jälkeen 7-6(2), 6-7(5), 7-5. Toisella kierroksella puolestaan voitto irtosi lukemin 6-2, 4-6, 6-4 Eliz Maloneya vastaan. Suomalaisen turnaus jatkuu perjantaina. Aikataulu ja vastustaja selviää myöhemmin torstai-iltana.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ISO-BRITANNIA

Porsche Junior Team Finlandin Juho-Eric Biggs on aloittanut mallikkaasti Puolan ITF-turnauksessa. Biggs on voittanut kaksi ensimmäistä kaksinpeliotteluaan ja edennyt turnauksen puolivälieriin. Puolivälierät ovat vuorossa perjantaina. Otso Martikaisen tie Belgiassa puolestaan päättyi toiselle kierrokselle. Biggs/Martikainen pari pelaa turnauksessa myös nelinpeliä. Toiseksi sijoitettu kaksikko voitti ensimmäisen kierroksen ottelunsa.

Nuppu Palm puolestaa kärsi tappion Belgiassa ensimmäisellä kierroksella turnauksen kakkoseksi sijoitetulle.

J4 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | PUOLA
J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | BELGIA

18-vuotiaiden SM-kilpailut pelataan Hangossa

Kansallisilla kentillä jaetaan vuoden 2022 ensimmäiset SM-mitalit viikonloppuna, kun 18-vuotiaiden Suomen mestaruudesta pelataan Hangossa. Kilpailu käynnistyy perjantaina ja tuoreet Suomen mestarit ovat selvillä sunnuntaina.  Voit seurata pääkentän tapahtumia läpi viikonlopun Tennisliiton YouTube-kanavan kautta.

18v SM-KILPAILUT | HANKO

Jaa:

Seuraava uutinen: Billie Jean King… →