Fazer Tennisliiton yhteistyökumppaniksi

27.1.2022  |  12:00  |  Yhteistyökumppanuudet

Suomen Tennisliitto ja Fazer ovat sopineet yhteistyöstä, joka on voimassa aina vuoden 2024 loppuun asti. Suomalainen ruokaelämyksiin keskittyvä Fazer lähtee nimikkokumppaniksi lasten ja nuorten JGP-sarjaan sekä yhteistyökumppaniksi Tennisliiton järjestämiin huipputennistapahtumiin.

Kansallisesti suosittu ja seurattu Junior Grand Prix -sarja tulee kantamaan uutta Fazer JGP -sarja nimeä tästä kaudesta eteenpäin. Yhteistyön tavoitteena on tukea lasten ja nuorten liikuntaa sekä lisätä tietoisuutta tasapainoisen ravinnon merkityksestä urheilijalle jo nuoresta pitäen.

Yhteistyökokonaisuus ulottuu myös Tennisliiton järjestämiin huipputennistapahtumiin, kuten maajoukkueiden Davis Cup ja Billie Jean King Cup -tapahtumiin Suomessa.

Fazer ja Tennisliitto ovat tehneet aiemmin yhteistyötä 1980-90-luvuilla, jolloin Fazer oli pääyhteistyökumppanina koulu- ja minitennisprojektissa sekä nuorten JGP-sarjassa. Arvostetun brändin paluu tenniskentille otetaan vastaan iloisesti molemmilla puolilla kenttää.

“Mahtavaa saada Fazer takaisin tenniksen yhteistyökumppaneiden joukkoon. Meillä on vahva yhteinen historia liikunnallisen ja terveellisen elämäntavan edistämisessä. Korona-aika on entisestään korostanut nuorten liikkumisen merkitystä ja tätä tärkeää työtä on hienoa edistää yhdessä”, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

“On hienoa päästä edistämään nuorten liikuntaa ja ruokavalintoja tänä yhteistyön kautta. Tasapainoinen ruokavalio on osa terveellistä elämäntapaa ja edistää hyvinvointia niin urheilijoilla kuin liikunnan harrastajilla ja kasvipohjaiset valinnat tekevät hyvää myös planeetallemme”, toteaa Fazer-konsernin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Joséphine Mickwitz.

TUTUSTU FAZERIN KUMPPANUUSTOIMINTAAN

Lisätiedot:
Teemu Purho, toimitusjohtaja, Suomen Tennisliitto
teemu.purho(at)tennis.fi, +358 40 523 1797

Liisa Eerola, viestintäjohtaja, Fazer
liisa.eerola(at)fazer.com, +358 44 710 8860

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 4/2022 – →